salam...

sejak handle support ni, timing balik keje mmg x mnentu la..dulu lpas maghrib dah blh balik umah..then area kul 9 lebih dah bgolek2 n tido..btul! balik umah dah xnak pikir aper dah, kdg2 tunggu isyak jer, pas solat trus tido..zzz...zzzzzz...ini bukan anak dara pemalas or watever ok? pikir logik la, lpas subuh dah kuar umah, keje keje keje keje....kul 8 balik umah..x ker lebih 12 jam dok opis tu?? x payah nk keje lebih2 (pdhal dh blebih2 pun :P), bonus x tentu dpt lg..huhuh

yerla, time ni la nk berjoli2, da kawen nnti ingat boleh lg nk tido seawal kul 9? dah kawen, ader laki, kna layan..teeeettttt...hahahaha..sengal! ok2, main point kt sini nk ckp sejak support ni slalu balik lewat :( dah x dpt nk tido awal. lately asyik smpi umah kul 10 lebih, 11 lebih..actually mmg wat keje..then dah ader geng kt opis, sblum balik harusla kan dinner dulu wlpun timing dinner tu kul 10mlm..layankan jer..

mlm td sblum balik, my partner Syah suh setelkan 1 customer ni..ayat x boleh blah..'hani, ni aku bg mandat kt kau, update customer ni'..tengok2 saper customer ni, Tun Dr Mahathir Mohamad! perghhh..Tun apply Unifi yer?? hehehe..

klik for large

dah namernyer VVIP, harusla diberi keutamaan..segala proses kna urgent..then tetibe syah ckp..'eh, tun mahathir kan dh jadi mantan PM, patutnyer dia jd customer biasa la kan?'..erkk...sy tdiam jap n pandang dia tkebil2...'ah, ikut jerla prosedur yg samer mcm contoh2 menteri2 yg ader', kata saya... :P selamat ber-Unifi yer Tun :)

owh, unifi skang dah smpi bangi...eleh, kamu nak apply ker cik hani?? hehehe..xperla, i dah puas on9 kt opis time ofis hour, balik umah hanya utk brehat..cukupla berukben yg bharga rm50 bulan2 tu..heheheh..till then, daa daaaa~~

p/s - not sure unifi dah ader kt brickfield ker blum sbb cik shima nk apply utk opis encik kamal..heee




3 comments:

Raji berkata said...

hahaha dia still VVIP tuh ;P
Tun pun guna unifi eh?
Unifi best eh Hans?
kalau kt kelate boleh guna tak?

MizZ_AnN said...

ader problem ngan order dier ke hani? huhuhuhu order sayer tak siap2 lagi...waaaaaaa... ip wholesale damm susah.

H A N S said...

raji : itula psl, still vvip okeh?? dia amik yg 20Mbps nyer..erkk..kelate? hehehe..cable x smpi smpi saner lg la raji..hehehe..nnti dh available kt kelate, i roger2 k..hehe

nana : xder problem, tun br apply, so update data dari ICP. tu la, tgk korg mcm susah jer wat order..huhuhu