salam...

hermm..guess wat?? kul 9pm..sy ngadap keje T_T. OMG!!! bukan kt opis, dah kt umah..siang td mmg g opis..pagi2 g men badminton ngn budak2 opis..budak2 yg aritu la, saper lg..owh, pengumuman2!!! sy dgn raser malunyer nk mngumumkan aritunyer entry, sy salah bg location..bukan TAMAN TASIK TITIWANGSA(TTT), tapi TAMAN TASIK PERDANA(TTP)..ya ampuuunnnn!! gue pun x tau camner plak blh tkluar TTT tu..nampak sgt sy mmg buta tasik2 di KL..(of coz la, sy bukan kaki dating2 kt tasik2, taman2 kt kl okeh)..hahahaha...abaikan ayat dlm bracket tu :P

this week sy x sihat sbenarnyer..batuk2 dari last week..2 hari ni got flu plak..tisu skotak depan mata utk sbarang kmungkinan :P smlm dh g jmpe doc..suhu bdn dah 37, doc kater dh nk demam. no no no...sy x mau sakit :( so, smlm dpt 5 jenis ubat...dgn keadaan sok sek sok sek(selsema) n kong kong kong(batuk --> camni ker bunyi batuk?), gagah gak g men bedminton...x luper bg ikan2 makan!! relax la skit =)

balik opis wat keje..unbeleivable!! xder tiket masuk??? biar btul??? harini isu x byk..syah plak nk g dating ngn chikaroo dia..konon dh sbulan kitorg wat support,dia x dpt nk dating2..ceh, 'aku lg lamer x jmpe chikaraa(opposite of chikaroo :P) aku kot, x kecoh pun', kata sy dlm hati...hahahah...SYAH, if u read this entry, no heart feeling yer, its a joke okeh! i dun mind la, lg pun isu x byk, sy pun bosan dok opis td. di tambah plak email bengong, nk send item x complete2..at last, 3.30 i cabut!

balik umah tido! ptg ingt nk g psr mlm tp hujan. g pkns cuci mate O_o. balik umah sempat layan cuci da muzikal smpi hbis..best!! until da bosan x tau nk wat ape..on intenet, wat keje..jap3...korg ni mmg x bosan ek on9? sy ni, klu bukak FB tu, mmg bukak kejap jer..x kuasa nk pi nengok satu satu profile org lain..agaknyer dh btahun jadi budak IT, dh jemu nk surf intenet, smpi 1 tahap, dh x tau nk surf aper dah..punyerla blh jd camtu..so, sy mmg tabik spring saper2 yg mmg giler surfing smpi 24 jam pun x cukup2..hohoho..

dah kul 10.30pm..stil ader lg budak operate yg send email, bg tiket, raise issues...mcm2..weh, balik la weh!! x reti2 ker nk brehat...seyes k, honestly sy mbuat mngakuan berani mati (ceh, ayat x blh blah). sy suker sgt wat keje support ni..SUKER tu mcm perasaan sy yg suker maser muler2 dpt keje kt TM ni...seyes! mmg support ni mmerlukan komitmen sbb kamu kna bkerja di waktu opis hour(of coz) n juga mlebihi opis hour(bukan OT, tp 'sedekah' n paksa rela). tp sy tetap suker sbb support ni kdg2 ader issue yg senang, slalu yg senang syah suh sy setel, yg complikated dia handle. hehehe...skang tgh bujang, single n available blh la. eh knaper word2 tu kna bold? hahahah..dh cukup sbulan blh ke opis tanpa sbarang alasan...tp smpi biler nk camni??? kannn???

herm...mari bpikir...hahahaha..xda kojer kome nk memikior kan masalah teman ni yer..udah2, kita bakor, kita bakor opis ni!! hahahahaha :D ok stop. ni tanda suh tido ni..hehehe..k la, mari tido..sok dh deal ngn syah, x yah g opis, wat keje kt umah jer..tengok!! x g opis pun stil wat keje kt umah, samer jer, stil x leh nk g maner2..haip, tadi kater suker support??? erkk..heee.. :P nite3!!

8 comments:

Raji berkata said...

hohoho aah aku pun cmtuh
kalau fb xbole bkk lama2
sbb bosan
tapi kalau blog lama2 pun xkesah owh
hak2

H A N S said...

hahahah..btul3!! sbb blog blh explore byk benda..even 1 blog, kita bacer older post dia pun raser x bosan. klu blog tu best la..hehehe

zubaidah said...

beb SUKER sgt ke keje support nih :P meh ganti tmpt km jap handle smn hahaha tp kalo dh ok nanti smpi dh xtau nk surf pe tenet nih ....... time bujang ok la jd wrkaholic coz nkkumpul duit kn hihi dh family nanti mesti cr alsn je mls nk keje wlpn dipakse keje tanpa rela

H A N S said...

haaa..mmg btul, time sorg2 ni ok la, dh berlaki, beranak nnti, jgn harap la...rela buat amal pahala kt famly dari wat keje ni kan? anda mmg memahami..ahaks! :)

Hanis MY said...

gak papa dong (eh tetiba speaking indon)... yg ptg gambar aktiviti tu hehe... wehh bakor opis? i likee hehe... jum2 (apekah? over ekting) take care ye honey!

MizZ_AnN said...

kite bakor..kite bajer je opis ni.....ahahahhahaha...

H A N S said...

hahahaha..moh2 kita bakooorr!! kita bakoorr!! hahaha

H A N S said...

hanis, hahahaha..enggak apa2an sih, enggak ada salahnya kita ngobrol indon..hahahah..klakar!! u too darling, take care :)