salam..huhuh..first of all, thanks to Hanis yg sudi tag sy utk trima award ni. blog sy ni x seberaper jer (smbil tunduk2 malu, pintal2 rambut n kaki kuis tanah) hahahaha :D ok, mjwb soklan dr Hanis :)

1. Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?

jap, sy confuse kejap. klu ikut soklan ni, sy kna bg pandangan kt Hanis la kan? tiber2 raser mcm kna jwb kpd Hany sbb Hanis dpt award ni dari Hany. haish, pening3. hahaha, dahla HANI, HANIS, HANY..hohoho.. :) pastu pasan copyrite kt award ni. xperla, credit to http://atikaahmadiah.blogspot.com/ :)

ok2! pd pandangan sy (cara mjwb ayat dgn skema :P), Hanis ni sangat sweet!! seyes x pnah jmpe Hanis sbb sy knal Hanis dari blog my ex-schoolmate skolah rendah, Akira~chan :) wlupun x pnah jmpe tp raser mcm dh knal lamer ngn Hanis. suker g blog dia sbb dia suker wat entry jalan2 n letak pics yg sgt cantek! so admire her destination! heheh..mesti Hanis senyum lebar tu...hikhik, bkn kipas2 k, its true from my heart. cewahhh!! :P hahahaha

2. Kenangan manis dalam hidup anda?

kenangan manis? ermm..tlalu byk la..kdg2 benda simple2 yg sy raser sy blh buat org senang n tsenyum pun sy raser sumthing precious moment =)

3. Kenangan pahit dalam hidup anda?

erm..erm..ntah, byk jugak :P klu yg smpi tlalu pahit kelat tu klu boleh x nak ingat dah. tp yg pahit tu jugak blh buat pngajaran kan? kenangan jugak tu.. =)

4. Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?

so far alhamdulillah..bsyukur dgn kurnia Dia. tp masih brusaha utk mningkatkan n mperbaiki diri. bkn x puas hati n x bsyukur, tp Allah dh kater kan, Dia xkan skali2 mngubah nasib seseorg mlainkan org itu sndiri yg mahu mngubah nasib dirinya sndiri. kan3?? insyaAllah..

5. Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai?

bckp psl impian, jgnkan 3 impian, 30 impian pun blom cukup kot klu nk listkan :P tp xperla, amik 3 yg penting jer la. heheh

- impian nk kawen! hahaha..insyaAllah nk kawen jugak tahun depan by hook or by crook. fuh! ayat x boleh blah :P calon pun x tau saper lg. nnti sy kasi kad kawen, namer pngantin lelaki tu kosong, so isi la sndiri yer. hahaha. ok seyes2 (-_-!) mmg nak kawen pun. huhuh
- of coz la nk kurus..hohoho..klu tahun depan nk kawen, start skang dh kna kurus. waaaaaaaaa..tahun depan dah la bper minggu jer lg kan..sob sob
- nk keje yg btul2 mjamin masa depan sy! skang x tjamin sgt, di awang2an T_T

6. Tag 5 orang untuk award ini

cantik x smestinyer layout blog jer kan? cerita yg mnarik dh cukup wat sluruh blog itu cantik. auwww.. :P


huhuh..thanks again to Hanis for this award. love u bloggers n readers! muaahhh!!

8 comments:

imanamani said...

hahaahah kena tag dah....

H A N S said...

hehehe..siler3 acu.. :)

Hanis MY said...

weeeee sukanyaaa comel la Honey ni, memang senyum time baca especially part tunduk malu pintal rambut tu haha hanis imagine honeys buat cenggitu...sooo kawaiiii...

H A N S said...

hahahah..tgelak org bacer komen hanis. hehehe..comel ker? ahaks! tp sy mmg pmalu.. :P anyway, thanks hanis 4 da award :)

mzhany said...

tiba tiba hany pun rasa nak komen ;) heheeh

H A N S said...

eh xper3, siler2 hany..hehehe..thanks 4 da visit :)

Noraishikin Mohd Salleh said...

terharu terharu...nnt I wat k yang! promise..hee

H A N S said...

heheh..bahek laling!! im waiting :)