salam..huhu..entry kedua harini. thanks to Hanis yg tag sy utk contest ni =) ok, contest ni dari en Edy yg baik hati nk bg hadiah 30 ole2 yg dibelinyer slepas mlawat 3 negara. hadiah2 tu sgt comel!


Kalau nk join,klik jer gambar kat atas tu... then bawah ni plak syarat2nya...

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest tersebut)

2. Jadi follower blog Edy..(en Edy, sy mmg dh follow u :P)

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tau...
Cikinto, Kak Zila, Hana, Nana. erm, saper lg ek? tiber2 raser sy xder kwn2 blogger :(

4. Tinggalkan link entry korg pada ruangan comment contest tu (sila klik pada gambar)

td g blog en Edy n tgk entry contest ni. mak aih, dh ramai giler org join contest ni. ader harapan ker nk dpt?? sob sob..ahahaha..xperla, sajer cuber nasib =) yg penting, berusaha! chaiyok2!!

k kwn2, have a nice day!

4 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

H A N S said...

thanks Edy! :)

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

H A N S said...

heheh..mesti butterflyana pun join contest ni kan. hehe..