salam...

seperti yg dijanjikan, inilah entry sy berjimba2 ngn kwn2 yg sgt gorges! jap, sejak biler sy guner word 'jimba2' ni? seyes x pnah dgr word ni sblum ni, slalu tgk status cikinto asyik guna word ni, mcm dh trikut2 da. bjimba2 tu ala2 bsuka ria, bpoya2 laa..btul x datin cikin? hehehe..

muler2 x tau nk join ker x event ni sbb takut kna standby gak ahad tu. but alhamdulillah, bjaya melarikan diri ahad tu. hahahah :D event ni reunion kami2 yg samer2 blaja dari KPTM dulu..rupernyer dh hampir 8 tahun kami bersahabat =) reunion yg lebih kpd potluck ni ader tema okeh. SILVERPURPLE gituuu :)

nak tau x, dlm ramai2 gegurl yg dtg ni, sy jer yg paling skema, sbb pakai baju kurung :P dunno y bila tau tema potluck ni silverpurple, dlm kpala otak trus tringat baju sedondon maser kenduri acik firdaus dulu. x kisah la, janji i pakai baju kan? tp gegurl yg dtg potluck ni mmg glamer u, patut wat red carpet =) sndiri2 nyer red carpet. heheh..

ok, organizer potluck ni ialah datin cikin n juwin. mmg glamer baju diorg haritu, comel! juwin ni dok sarawak sbenarnyer, time2 cuti skolah ni dia bcuti ke smenanjung, so dh alang2 kt sini, wat la gathering kan..

haa..inilah organizer nyer, datin cikinto n cik wiwin..glamer kan baju diorg? auwww!! (datin cikin, opismate sy kater umah kamu cantek!) :)

dh namernyer potluck, x reti2 nk bw makanan, jgn bw perut jer :P sy yg pening x tau nk bw aper. niat hati muler2 nk wat kek batik. tp takut x sempat wat sbb ahad pg tu dari ampang. pastu dok gatai nk tukar wat sagu plak..pastu tukar lg nk bw buah..haish, mmg xder pndirian kan? :( last2 hasil idea adik, org beli kek coklat jer. sowi kwn2, x kesampaian nk hidang hasil air tgn sy (ayat mmg x blh blah :P) ok, kita layan dulu pic ok..perempuan bila bkumpul mmg x sah la klu x bgosip ok. hahahah..bukan gosip nyah, update pkembangan sndiri yg btambah kembang lg tembam ni ha..hahahaha :D

mknan pd hari itu..maveles!! coklat kek tu sy bawak, beli jer :P n of coz keje sy makan makan n makan. muahahah

mereka yg sgt sporting! peace!


sgt suker pic aksi2 ni..very da colorful!!


wee..syg kamu smua!

ok la, harap lps ni ader lg gather2 camni..syok tau bkumpul ramai2..n of coz sgt privacy sbb smua gegurl, yg bsuami tinggal laki kt umah..hahaha..big thanks to cikinto n husband yg sudi jadikan umah diorg sbgai venue..husband cikin mrangkap jurukamera jap sblum kuar tgk bola msia vs indon..hehehe..owh x luper, adik cikin juger assistant camerawomen :) last but least, may our frenship last forever..x luper gak kwn2 yg x dpt dtg. ader komitmen lain, dh bsuami, ber-anak, klu ader lg gather2 ni kita jmper k..erm, tringin gak nk wat gather2 antara blogger, mesti mnarik kan? =) daaa~

8 comments:

Noraishikin Mohd Salleh said...

thanks to you too my dear honey! i am glad to have you on board. Mmg best kan. Xpe, lepas ni kita buat lagi k.. Pasti ;)

p/s: ckp thanks kat ofismate..jmpt la datang rumah..hee

H A N S said...

hehehe..pesanan akan di sampaikan..heheh..love u darling!! muah2!!

imanamani said...

ok..umah dia memang cantik... saya suka..

H A N S said...

hehehe..cantik kan acu? simple but nice! cikin, mesti kamu kembang kempis kan? hehehe

Oyu Sayuri said...

bestnyer...sobs!sosb!

H A N S said...

alololo...jgnla cedih2 laling..nnti buat lg laling dtg k.. =) boley gosip2.. ahaks!

zubaidah said...

besh2 rugi xdpt join lmbt dpt tau .. lenkali hani need ur assistance pls msg thru myfon okeh takut tenet weng2 kat umah so xdpt latest info hahahaha

H A N S said...

alahai x tau ker?? ksiannyer :( insyaAllah lain kali kami roger2 hang k.. :) klu x aritu blh jmpe Qaseh kan? huhuhu