salam...

ermm...lamer x update blog..2,3 hari ni x sihat..sabtu lpas, balik dari men badminton n bola tampar kt taman tasik perdana, trus dtg bersin2 x stop..rimas giler! mlm tu telan 2 bijik panadol n periton..pengsan! alhamdulillah esok pagi ok skit la, tp suara i sengau hbis! :D hahahah..

ok2, smlm sy cukup truk di sakat bebudak kt opis ni..saper lg klu bkn geng2 sy nih..well, korg mesti familiar wats da meaning of SECRET ADMIRER (SA) kan? peminat rahsia...sy ader pminat rahsia ker?? ader kerr??? xder kot, saper la yg sudi kan :( sob sob... tp sy mmg pminat rahsia..hehehe..ala, stakat SA jer. SA maksudnyer ialah --> orang yg simpan perasaan suka,sayang, minat, cinta tu dalam hati tanpa pengetahuan orang itu. ooppss..stakat SUKA jer k, SAYANG? CINTA? xkan kot smpi ke situ...giler???


yeah, sy pnah citer sblum2 ni yg sy ader MR SA kan? bukan 1 , tp 2 okeh :P dua2 tu dok se-level ngn sy nih ha..panjang kan jer leher yg pendek ni pun da nampak..heeee :P actually, bebudak ni da tau who is my 1st MR SA. yg 2nd diorg x tau..hahahaha..cik nana, u better zip ur mouth ok :P x kisah la diorg da tau, asalkan jgn kepochi smpi sluruh alam ni tau sudeyh..

bebudak ni dok guner bahasa isyarat bg mmaksudkan this boy..aper bahasa isyarat tu? TEEEETTTTT...hahahaha..sengal giler budak2 ni..klu budak tu lalu ker, or tserempak jer, automatik kuar TEEEETTTT...smlm plak org citer kt syah, i dreamt of him...ala, normal kot mimpi ntah saper2..syah aper lg...ader ker dia kater sy ANGAU?? weh, hagak2 la...syah n faiz jeles sbb sy x mimpi diorg..wahahahaha!!! smpi kan syah ckp camni 'weh, aku raser kita kna tlg kwn kita yg sorg ni'..korg nk tlg aper ha? tlg jodoh kan sy ngn budak tu??? ehh xper3...x payah k!

tp btul la, mlm kelmarin sy mimpi dia jd photoghrapher..actually kan, sy da pnah mimpi dia beberaper kali dah..hahahaha..pngakuan berani mati seyh! tp sumpah, sy x la minat giler2 sgt kt budak tu..dah dia yg nak masuk mimpi sy, nk wat camner? pnah gak korek2 ngn team dia, dia da ader awek...so?? sy x kisah pun, namer pun secret admirer, minat diam2 jer..x bharap, x heart feeling...simple!

ok, itu jer kisah sy si peminat rahsia...ader saper2 kt luar saner tu pminat rahsia sy plak?? hahahah..mari3!!! perlu diingat, biar jd peminat rahsia daripada mjadi STALKER! :)

8 comments:

imanamani said...

ingat kan jaman jaman skool ke...u ke ada SA ni.. kat opis pun ada ek....

mesti ateh tau sapa budak tu.... kan kan....

Shamsuddin Amin said...

best nyer ade SA...
ak ni x tau la ade ke tak...
tapi yg pasti
akulah SA....^^

-HanaMichi- said...

heh..g la approach hani..go!go!

H A N S said...

acu : hahahah..ateh opcoz la tau..hahaha..siler jgn korek tau :P hahaha

udin : eh, org pun x tau org ni ader SA ker x..tp samerla kiter, sy aderlah SA! hahaha

hana : x nak la hana! sapo la kiter ni kan... :P

MizZ_AnN said...

haniiiii...ooooo itu kah yg derang cakap pasai mimpi tu..ahahahahha siyes faiz tak cakap pape kat nana..huhuhuhu finally i tau gak....huhuhuhuh...TEEEEEETTTT tu saye tau...

H A N S said...

hahahahah..nanaaaaaaaaa...diam tau! hahaha...ala, i usha dari jauh jer, x slah kan? heheh

imanamani said...

rasa rasa ada gak ateh story itu hari ...huahauhuahauhuahauha

H A N S said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nk kna ateh ni! hahahaha