salam...

entry pertama di bulan april...tengah2 lepak sorg2 kt siebel island ni, tiber2 masuk email dari budak support bahagian portal..dan email itu mbuatkan gua panaaaasssss jer!

dari email trail tu issuenyer psl ader problem kt portal. customer tu maxis weh, knala entertain urgently..siap ader email dari project director maxis tu..nk solve klu blh mlm ni gak sbb maxis nk pakai portal 9pagi nnti..diorg ni asal nampak error pastu ader word 'siebel' trus shoot email kt kami yg support siebel ni, dok kater siebel problem...

yg bikin lg hangit klu bg mslah tp xder description..bgla screenshot pic error tu aper, kt maner?? so blh la kitorg investigate n tengok2 kan...ni main tembak jer, aper kejadahnyer?? mcm msuk umah org tp x bg salam, trus terjah jer. mmg nk kna mkn pnampar la kan??

x lamer lpas email dia, partner dia reply kater problem tu akan di fix dari bahagian portal sndiri..tengok!!! salah dari side dia sndiri..kan dah maluuuu!!! HAMIKKKK!!! mnyampah entertain manusia2 camni..tau nk lpas tgn jer!!

ok, sekian entry di jam 1.01pagi, 1 april...haish, biler server nk up nih!!!



6 comments:

Raji berkata said...

aish btol la
lainkali ak pun xboleh terus melulu nih xD
tpi time masalah ak dlu tu dh berhari2 sebab tu buat laporan owh
;P

-HanaMichi- said...

hahhaha....kalau kt pon bengang...
hanie shift ke?

Cancerian said...

uiks stayback smpi pg bute ke ... mmg mcm2 yg kite rs jd support nih tp bersyukurla sbb kite xngadap mcm helpdesk yg melyn mcm2 rgm manusia

H A N S said...

raji : haa..btul3!! jgn melulu..cek dulu..klu silap sndiri kan dah malu? nk sorok muker kt maner? dlm jamban? hahahah :D

hana : bkn shift..kdg2 sehari 2 jer dlm sminggu..tu pun gilir2 ngn partner :)

bed : btul tu bed! bsyukur x jd helpdesk, siap kna maki2 ngn user..mulut diorg tu mmg xder insuran...grrrrr!!!!

h A n Y S said...

hamboi, hani nak bagi penampo?! gaghaaaang~
hehehe
;p

H A N S said...

hahahaha..tu jer yg dlm hati klu tgh marah kan? hahaha.. :D