salam...

Begitulah awan nano
Setia melindungi diri

Tika panas mencuba menggores pipi

Dan bibirmu

knal kan lagu ni?? muler2 lagu ni kuar, sy x baper minat sgt..pastu tiap kali dgr radio asyik dok pusing lagu tu jer..last2 dah 'ter-hafal'..oppss, bkn tersuker okeh..kpd fan hafiz, x perlu mlenting, masing2 ader hak nk suker saper, x nak suker saper k :) tp sy bkn x suker hafiz, suker2 gitu jer la :)

knaper tiber2 ckp psl lagu awan nano ni? xder la, sajer jer..kebetulan pg td maser smpi opis, cuaca mcm mendung jer..tp nampak segumpalan awan yg mungkin mlindungi matahari n bwarna oren..see da pic below :)

haa..umah saper2 or opis saper2 yg ader dlm pic ni siler la berbangger :P

sila jgn over imagine yg itu adalah kapal angkasa UFO sperti yg HOT fm tgh perkatakan pagi ni ok..haih, kdg2 sy tringin nk jmpe makhluk asing. hahahah :D ok2, biler dok sebut2 psl awan ni, amende maksud awan nano ni? saper2 tau sila bgtau sy k..sy x pnah tau pun awan nano, teknologi nano tau la :P

when talking bout awan, sy mmg totally lost jenis2 awan yg pnah dipelajari maser skolah dulu..seyes!!! kumulos? kumulonimbus? stratus? sirus? aaaaaaaaaahhhhhhhhhh, tekanan!!! langsung x dpt beza dah..ya Allah sedihnyer :( tapi...gagahkan diri gak google..wakakakaka..buang tebiat btul :D

actually, sy nk wat entry pngakuan berani mati..tapi kan..erm, xder kekuatan lg..currently excited n nebes waiting for next month. excited? nebes? agak2 aperla yg sy tunggu next month kan? cer teka cer teka..hahahaha...

a) sy nk tunang
b ) sy nk kawen
c ) sy nk dirisik

hahahahaha..apsal smua lebey kurang ni??? no no no!! smua xder kaitan :P actually sy nk cuti panjang..nk brehat..oh waaaahh, tiket n email mlambak2 ader hati kau nk cuti yer hani?? ngehehehe...kasi chance la weh, dari lpas chinese new year x pnah amik cuti langsung tau, even weekends..bg la sy brehat n spent my time with my lil sweetheart kt bwh ni..i really miss him...

satu2nyer pic yg baru nampak smua gigi, klu x gigi bwh jer yg nampak :P

tadaaa!!! my ali da ader 6 btg gigi..tp 4 gigi atas dia jrg2 :( hahahaha..aper2 pun, kamu mmg cute dear!! hope kamu masih ingt mak ngah kamu ni lg..see u soon dear!


p/s - wahai mei, cepatla dtg!


6 comments:

Raji berkata said...

lawa nyer.. best jgak ad camera boleh amik scene2 yg best
hohohoh

Noraishikin Mohd Salleh said...

comelnya Ali!!!

geram tengok dia..rasa cepat sgt dia dah besar, kannnn :)

HelmiNzu said...

waaah Ali dh ade gigi hehehehe.... yeay jom kite cuti May ni :) hopefully cutiku di approve gakkalo x wa nk nangis2 lg smpi die bg ct hahahaha

H A N S said...

Raji : hai raji!!!! hows japan?? bestnyer study kt saner..xper, kt jepun saner teknologi canggeh, nnti cari kamera best2 tau :)

cikin : hehehe..tu la, tup tup 25hb ni ali dah setahun..raser mcm baru jer jadi mak ngah. heheh..

bed : oo nk cuti gak ek?? hahaha..jgnla smpi nangis..adoilaa...hehehe..ugut bos ang tu..heheh :P

GiveAsh said...

hehehe kiut jer:)

H A N S said...

hai uncle abu! mekasih ckp ali kiut :)