salam...

hohoho..lamer x update blog..bkn xder citer, cuma x tau la naper raser berat sgt nk wat entry..sy ni tiap2 hari on9. dah keje IT, kna la ader intenet kan? tp hari2 mmg wat keje jer..smpi kan keje time weekend kt opis, dah on9 da, tp lg suker on9 sbb wat keje..malas nk surfing..aperkah tandanyer itu??? am i gonna be a workaholic person?? demn no way!!! x mauuu!!

ikutkan hati, raser nk jer amik cuti lamer, cuti byk lg, 21 hari lg. xpun amik MC 2 minggu g operate my disease..tp disebabkan SYAH, sy ksian kt dia...syah is my partner, or people sumtimes call him BONZER. hahahaha..bodygad sy kt sblah ni :P skang kitorg bdua jer support..mmg lagu bdua lebih baik sedap didengar..but in term of support, bdua x bagus, klu sorg ader hal, sorg lg stengah mati tkontang kanting..dahla skang shakeout makin slalu plak dlm sminggu..mlm td syah dah shakeout, mlm ni sy la kan...pagi2 sah2 sorg jer yg ader..mau nk kejar smua tiket, task sorg2?? mati beb!

telinge ni dah bnanah dah kna bebel org2 yg tau bout my disease..diorg ckp, klu ksian kt org lain, diri sndiri saper nk ksian? kalau msuk spital, TM nk dtg lawat? sy tau diorg x dtg, tp sy guna medical benefit TM..hahahah..klu sy msuk spital pun, sy x nak bgtau budak opis kot..xcept yg close ngn sayer la..segan la T_T. hermm...time2 camni nk ckp kt syah..'syah, jom mogok, x pyh wat tiket, cuti lamer2'...seyes, tekanan sy skang bkn sbb keje susah, cuma i need rest..REST...ketidakadilan blaku kpd kami..dahla support 24/7..xderla 24hours sgt, cuma 7 hari tu..demn penat sial! owh maaf,tlepas sudaaa...

okla, sy bw syilling simpanan sy!! nk simpan dlm bank..berat seyh! mlm td gagahkn diri kira sblum tido..sebab, maser kita bg kaunter suh kire, diorg akan tanyer kita kire x sblum tu? so lpas diorg kire, patutnyer samerla amount yg kita kire sblum ni. klu lari pun mayb stakat seposen dua jer..kcuali la klu korg mmg sajer carik psl kan..bgtau org tu amount rm200, lpas org tu kire rm100, hagak2 la nk klentong pon :P jgn buat yer :)

cer teka baper hengget syiling ni? klu btul i kasi smua syiling ni kat u ols! hahahah

k la, smoga hari sy n hari anda smua ceria2..daaa~~

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh..byk lagi cuti tuh sis. :D

nk duit syiling lipe posen boleh? nk buat byr kat laundry. ekekeke :D

H A N S said...

hahahah..hai Puteri! tu la psl, cuti byk tp nk bcuti tu byk bende kna pikir..adehla..nak syiling 50sen? boleh3, byk ni! ni mesti student ek..heheh

Raji berkata said...

RM46.30
betul tak? boleh buat GA nih =.=

-HanaMichi- said...

bnyaknye syiling..kt punye baru ade setengah tabung..abes,,,asyik korek je

h A n Y S said...

hani..hani sakit apa...? tabah ok!
=)
btw dear, nak ckp something, sblm ni nak bitau, tp asyiiik lupa, heheee.. hmm.. nak ckp, blh tak kalau warna tulisan hani ni digelapkan sikit, sbb kdg2 hanys kurang nmpak, kdg2 kena kecik kan skit mata.. blh tak dear..? i love reading ur blog and sorry for telling u this..
=)

H A N S said...

raji : hahaha..haah kan, blh wat GA la! tapi rm46.40 tu x btul..hehehe

hana : hana, ntah2 stengah dari tabung hana tu lg byk kot dari syiling org ni..haaa...

hanys : alahai hanys dear, yeker..im soooo sorry tau..insyaAllah nnti org try tukar kaler tulisan ok..love u dear!! muah2!!