salam...

hai!!! sy di opis mlm ni, waiting for shakeout..korg pun dah tau aper shakeout tu kan? hehehe..server baru jer down..so aper lagi?? kita enjoy!!! hahaha..then manager sy pun baru jer balik..manager yg baru jer naik pangkat dari team leader..congrates kak ecah!!

first of all, mekasih to our vendor - accenture sbb banjer dinner utk person yg shakeout tonite..banjer aper?? tadaaaa...


set yg ader 3 ketul ayam..tp air xder, tcekik jugak dibuatnyer..accenture ni bgusnyer part2 camni la..diorg blh claim klu mkn2 sbb keje, claim parking..multinasional nyer company, mmg byk duit la..klu wat event ker, or sponsor ker, dok men hotel2 yg grand2 jer k..company sy??? hermm...malas nk ckp :P

actually, just nak share 1 benda. skang kan kecoh psl telur tiruan dari china tu kan? haih, mcm2 la benda2 pelik zaman skang ni..telur pun nk tiru2..x paham..smlm teammate ader forward camner nk bezakan telur ori ngn telur tiruan..lets check it out!!

so, boleh nampak x pbezaannyer? org pun x pasti dari segi nutrien dia, samer ker x..suratkabar pun x sempat nk bacer lately ni..saper2 ader info share2 la k...haih, mesti ayam2 skang tgh tensen kan? penat diorg btelor, alih2 telor2 ciplak ni nk wat rampasan kuasa plak..hohoho..ni yg mnguatkan kater2 peribahasa, 'telur sebijik, riuh seMALAYSIA'..hehehe..

okla, org2 accenture ni dah wat mcm opis diorg sndiri nampak gayernyer..yg blah saner gelak besar x blh blah..yg blah sini dok bukak lagu ker video ker aper ntah kuat2..n sy yg sorg2 kt siebel island nih nk layan movies yg bjayer di curik dari faiz..layan maharaja lawak minggu 2 pun ok gak kan? hehehe..till then, daaa~~~

p/s - siler jgn pening ngn tajuk di atas..hahhaha


5 comments:

Cancerian said...

dh lame xstayback n claim mkn2 yg best mcm ofc dlu hehe.....

r3d lollip0p ♥ said...

hani :)
kak zila is back.
;)

H A N S said...

bed : waaahhhh..hang blh claim ker? kami jgn harap la, sndiri2 tanggung la..huhuhu

k zila : hai k zila!!! lamer mhilang..windu kamuu! =)

RedBerry said...

Hani, masalah nye kalau kita yg tak brapa nak arif dlm hal ni.. kita selalu nak belek ke telur ni.. tahu2 masak, terus makan jer. :D

H A N S said...

haah kan RB?? ishh..risau btull..tu klu kita sndiri yg beli, blom lg klu mkn kt luar..ntah aperla kedai tu campur dlm msakan kan? aduhaii...