salam...

sajer jer nk citer..mlm td lpas smpi umah, trus mandi n on laptop. on laptop sbb nk wat keje! keje hokeyy?!! eh helloo cik haniiii..baru 1st day wat support, smpi umah pun nk support gak ker? hahahaha..x tau la kwn2, hati ni tiber2 jer rajin nk wat keje..pdhal x wat sgt pun, setel 1 tiket jer. lain2 tiket x reti nk wat, kna ader sifu gak..hahahah :P smpikan x sempat nk bukak FB!! punyerla penangan support?!

tp dh last2 tu bukak jugak la fb. smlm rupernyer besday sorg opismate org, team portal. kire baik gak la ngn mamat ni sbb maser kt meja sy sblum ni, dia dok sederet ngn meja sy..yerla, geng2 portal kan smua jejaka2 jer yg dok sblah tiang merah tu..so this besday boy kwn pak nan la..kitorg panggil jai. so just post wall 'hepy besday' jerla..then off. tidow :P pagi ni kt opis sempat bukak fb jap..oopppss, kantoi! :P ader notification yg jai reply kt post mlm td. bukak2 pager xder aper pon, just my wish..musykil...tp aper2 response masuk email kan? jeng3...

jai replied this --> 'tq madu..nak gula2? :)'

knaper jai mintak gule2? sy kan slalu wat amal, sedekah gule2 kt budak2 yg dok skliling sy..hehehe =)

tu jer sbenarnyer..klu kt page xder, means dia delete la kan? knaper kna delete? reply biasa2 jer pun..motif sy wat entry ni? ntah..x geram pun klu mamat tu nk delete pun, who care??? (sambil lentok kan kepala n mata mjeling) hahahahah...sbenarnyer xder motif pun, just curious naper msg yg di reply di delete. xkan awek dia jeles kot? eh helloooo..x kuasa u!

owh, sy x emosi k..hehehe..k la, entry ni da type dari pg, tp br sempat post ptg..ptg ker? dh maghrib da..huhuh..k la, jap g nk balik..bye2 =)

5 comments:

-HanaMichi- said...

btol2 berbakti pada kampeni ni..

H A N S said...

hahahaha..nk wat camner hana, dh post tetap kna bg komitmen, tp klu kontrak blh lg main2..hahahah..jahat btul kan? :P x ikut perangai buruk org ni tau..heheh

Raji berkata said...

owhhh sebab dia taknak orang tahu birthday dia lah kot?

Hanis MY said...

comel ok dia panggil madu ahauwww kiut2 tp hanis tatap nk panggil honey hehe..

H A N S said...

Raji : maner plak raji, post dia smua org wish besday..raser nk jer g jmpe dia kt depan tu, nk tanyer direct..hahaha.. :P

hanis : hahaha..comel ker? blushing! :P sblum ni ader jer yg panggil madu, tp jrg la..heheh