salam...

abaikan previous entry ok? :) dh masuk dunia support, smpi harini hari aper pun dh x kisah. bangun pagi tau mandi n bsiap nk g opis. sabtu ahad lpas sy kijer, tp msuk lmbt skit la, dlm kul 10 lebih. sabtu aritu ofismates sy rajin plak dtg ofis, hilangla bosan skit. saya, syah, faiz, ainee, nana n sapix. tau kitorg watper? main helikopter!!! sy x pnah tau pun benda alah ni. slalu kan kita wat origami bentuk roket tu jer kan? ni faiz yg ajar..sgt seronok!!! sabtu ptg tu kan berangin kuat, di tambah plak kami yg dok level 21 ni. sgt mbantuk pnerbangan helikopter ni. hahahaha..paling best bila lepaskan helikopter ni, the dia terbang naik ke atas. waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh...tutop molot, lalat masuk! hahahahaha :D

sila lyn pics..

cikgu faiz sedang mngajar cara2 wat heli :)

tgn cik nana :) wuuu..gelang mahal tu..hahahaha

saat heli dilepaskan..bye2 heli, terbang tinggi2 tau!

wlupun xder sgt bentuk helikopter, janji dia blh terbang dgn jayanya..heheh

manerla helikopter tu landing yer?? :P kwn2 tau x, dlm kpala otak ni nak jer tulis sumting kt heli tu. nk tulis namer sy, contact no sy..n some wishes..smoga heli tu landing/dijumpai oleh manusia2 yg baik hati n blh jadi kwn sayer..cewah! tp klu dijumpai oleh org jahat??? nauzubillah..bak kater cik nana, kot2 la heli tu landing atas kete honda ker, kete org2 kaya kan, blh ngorat. hahahaha.. :D

lepas puas mbuat pcemaran udara kt kl ni, kami wat aktiviti lain..heheh..men badminton! uiks, main badminton aper time berangin2 ni kan? owh, x mjadi masalah, parking area pon jadik! hahahaha..kami ber-5 main kt tempat parking, penat mngekek gelak jer. hahahah...thanks to racket's sponsor --> faiz =) 24hours 5-6 btg reket dia usung dlm bonet kete dia. hehehe..kwn2, esok cuti, jom bedminton!

ahad kt opis agak bosan sbb ngn syah jer. haip3..berdua jer? nk wat camner kan..berdua kan lebih baikk?? hahahaha..sengal! kitorg x wat aper2 la..budak2 lain ader gak tp dok bahagian lain la..time2 ni yg best klu nk pasang lagu or radio kuat2..xder org, so ader aku kisah?? mcm knal jer ayat ni :P

k la kwn2, dh wat support 7 hari sminggu ni, agak2 ader lg ker monday blues? hehehe...xper2, kita tgk spjg hari ni camner k :) till then, take care k...

8 comments:

Hanis MY said...

wahhh pekerja contoh OK kerja di hari minggu hehe...hanis doakan honey jumpa jodoh yang terbaik insyaAllah...amin...

H A N S said...

hahahah..pekerja contoh ek? ramai lg yg lg bagus dari org kot? huhuhu..amin~~ hanis klu ader calon yg single n available, blh roger2 kt org ek. hahahaha :D

Hanis MY said...

insyaAllah...kalau ada colan2 yg seswai akan dikhabarkan pada honey... dulu hanis ada bc kat blog yg kawan seopis honey nk kenen2 dgn honey... caner dgn yg tu.. ok ke si dia tu?

H A N S said...

hahaha..mamat tu? kitorg berbalas email..kitorg dh knal sbenarnyer tp kwn seopis tu x bgtau mamat tu saper org. at last, mamat tu x reply2 email..hermm... :(

Raji berkata said...

wahhh dh lama xmen permainan nih
hahaha best btol eh kt opis pun bole wat ;D

H A N S said...

Raji : oo..mesti dari kecik main benda alah ni ek? mesti la best, harap kt opis ni jerla dok tinggi skit. kt umah dok atas tanah, xleh nk terbangkan heli ni. hahaha

MizZ_AnN said...

mmg best...i first time main benda neh...xcited terlebeyh..habes kepoh 1 opis..nasib baik time cuti takder org..kalu tak malu shayer =)

H A N S said...

hahahah..mmg pun, org pun 1st time knal benda alah ni. dun wory, time cuti, opis ini KITA yg punyer! muahahaha :D