salam...

keje korg best x? bosan x? klu yg best tu bagus la. keje sy ader maser best, ader maser bosan, mnyampah T_T. bila dh bosan muler la cari benda2 kudapan, wat eksesais molot..iaitu mengunyah!! hahahaha..

kt opis ni best klu bab2 kudapan sbb ader sorg makcik cleaner ni dtg bw beg plastik besar berisi segala mcm kekacang, kerepek, asam, biskut2 yg dibungkus kecik n dijual dgn harga singgit 1 peket. time dia dtg mmg kami budak siebel borong la. 1 kepala jer dlm 2-3 peket masing2..mesti makcik ni untung. siap baru2 ni dia wat promosi lg. beli 5 peket free 1 peket. pergghhhh!!!

so hasil tangkapan sy td adalah..

sila abaikan meja yg bselerak..bz la kata kan..ceh, poyo :P

kwn2 knal asam ni?

dh lamer x jmpe asam ni, dulu kecik2 slalu mkn. suker mkn asam ni sbb nnti jari akan merah bila pgang asam ni. pastu asam tu akan di sapu2 kt bibir, bg bibir merah..auuwwww..x payah pakai lipstik okeh? hahahahah..tringat kenangan kecik2 =)

x tau namer asam ni sbenarnyer. td syah ckp namer asam ni buah kana. ooo...baru tau :P

talking bout the makcik cleaner. makcik ni akan g level by level kt annexe ni, tp x tau la dia g ke smua 32 tingkat annexe 2 ni atau x. pnah jmper dia kt level 13. then sorg manager ni dok bckp kt sy n partner. 'haaa...tu santa claus dah smpi'. muler2 blur, then lpas tgk arah yg ditunjuk oleh manager tu, rupernyer mcik cleaner tu yg dimaksudkan sbb plastik2 yg mcik tu bw mmg waner merah, n besar. 4 plastik tau. sabar jerla manager tu, blh plak wat main..dahla time mmg dh dekat nk krismas last year..kcian mcik cleaner. huhuhu..xperla mcik, slagi kami smua ader kt level 21 ni, slagi tu jualan mcik sntiasa untung! hahahahah :D

jumaat sudaa..this weekend akan mjadi weekend pertama akan dihabiskan dgn keje2 support..7 hari seminggu weh! korg mmg akan kater GILER..tp x blh nk ckp aper la..keje mkn gaji kan..hermm..k la, dun worry bout me :) jap, ader org ker nk worry??? :P hehehe..have a nice weekend!

p/s - entry ni dah tulis smlm tp x sempat nk publish..bz la kata kan..sungguh! ni x poyo..heheh

9 comments:

imanamani said...

kalau la kat opis aku cleaner jual jajan gitu... jenuh aku memborong...

H A N S said...

hahahaha..kt tmpt acu xder ek..nk pesan kt org blh gak. hehehe :)

Hanis MY said...

eksasais mulut tu sungguh menyelerakan nak cikittt....

Raji berkata said...

owh asam buah kana eh?
ak pun dah lupa gak
tpi sedap jer mkn byk2 ;P
even merah pewarna dia mashaAllah ;D

r3d lollip0p ♥ said...

lama x makan asam.
zaman skolah dulu, regular customer dekat gerai makcik jual asam tepi skolah.

Cancerian said...

beb kene support 7ari ke ... maknenye weken xct ke

H A N S said...

hanis : hanis nak? meh2 alamat, nnti org pos ek. hehehe :)

raji : haah btol3!! pewarna dia x pyh ckp la kan, tgk merah kt tgn dh cukup :P

k zila : wah..k zila mmg minat asam ek. mesti kt saner susah nk jmpe asam2 camni kan..huhuhu :(

bed : haah laling, ni sabtu dh tcangak kt opis..aperla nasibb.. ;( huhuhu

zubaidah said...

waaaa sgtla xbest.... igt kes sabtu ahd leh reply senin nanti hehe

H A N S said...

mmg x bez pun bed. blh jer reply hari senin tp mesti dah btimbun2 tiket, lg la serabut T_T! x pun senin tu aderla plak manusia2 yg mbebel/perli kater team kita x standby n solve issue. mnyampah! hahahah