salam..mlm td my other laling =p laling farah call..my fren maser blaja dari kptm..sembang punyerla lamer smpi tputus call, kredit hbis kot..hehe, ksian dia..farah dah tunang, ngn abg hairil. kwn2 tau x? klu x tau i tell u la ni. heheh..jadi gak ngn abg hairil, senior kitorg kt kptm.

tgh2 sembang dia ckp psl tabung kawen..pelik org..rupernyer tabung kawen tu simpanan diorg berdua sbgai preparation nk kawen..bagus btul! yg org tau, sndiri2 la simpan duit kan? kamu simpan duit kamu, sy simpan duit sy. ni siap ader tabung khas utk kawen..bagus3!! boley diikut nnti..aceceh! =p

tabungan tu penting kan klu nk kawen..skang ni pun org tgh pening pikir KALAU JADI hajat mcik org tu. huhuh..duit duit di mana kau duit!..heheh..dahla tinggal sbulan jer lg..sbulan aper??? jeng jeng jeng!!! ader la..x payah tau la..aduhai duit duit duit duit duit.....

9 comments:

zubaidah said...

aiks tempoh pk sebulan je ke hehehe.. chaiyok watla keputusan dgn bijak :)

H A N I said...

hehe, bukan..sebulan tu bukan psl tu..huhuh..xper2, nnti org bgtau =)

Siti Suliana said...

amboi Jubedd...mana blog dia???? nk access x dapat ni :O.

Hani...jangan runsing...kang2 last2 minutes kang nanti ade la sendiriknya sumber datang dari mana..dun wori..nak wat keje baik,msti Tuhan tolong...(;

H A N I said...

yeker ling? tu la, btul gak, nk buat benda baik mesti ditolong kan..insyaAllah..bed ader blog ker? x tau la plak..haa, bed,main syorok2 ek..

zubaidah said...

hahaha main teka eh org ade blog ke x :P ilek r lum time lg nk show skang tgh mood SS je hehehe

Siti Suliana said...

Jubed macam biasa..slow and Steady..tu yang SS tu..hihi..

ha`ah Hani..dun wori...mcm Sue ritu..memang la sebelum tarikh tu rasa semua x cukup.wang x cukup la itu la ini la..last2 on the big day tu..semuanya dapat settle dengan sendiri...ade je jalannya...insyallah

Noraishikin Mohd Salleh said...

saya stuju ngan puan suliana :) sbln sblm kawen tuh rasa mcm2 nak beli..rasa mcm duit dh byk abes..tp makin dekat hari, ada je rejeki yg masuk.alhamdulillah..hee

H A N I said...

bed:
oo, mmg ader blog la ni..SS tu bukan syok sndiri ker? hehe..xper2, kita tunggu bed publish blog dia publicly =)

suliana:
tu la, kita hanya mampu merancang, tapi Allah yg mnentukan..tq sue =)

cikin:
yeker cikin? harap2 camtu la..benda baik kan =)

zubaidah said...

suliana:haha br 1st time tau yg SS=Slow n Steady.. btol gak tu hehe
Hani:btol la SS=SyokSndr