salam..geram sama itu bos! skang org sorg2 kt anaedar..staf smua kuar, yerla solat jumaat, company lain bkn mcm tmpt org keje, rehat solat jumaat lamer..kitorg jer yg sejam jer..huh!! tcongokla sorg2 dlm ofis anaedar ni..so, gunakan kesempatan yg ader! hehehe..

maser dlm kete bos td, xkan nk tkeras kejung dok dlm kete kan, so org bukak la citer. lepas citer itu, citer ini..mostly bab2 keagamaan la..sepanjang dari bangi smpi ke gombak, dok citer mcm2..peramahnyer sayer!!!! tolongla!

byk benda yg org noticed kt bos ni

1 - on the way sblum masuk mrr2, dia dok tanyer ader perhimpunan umno ker? sbb nampak bunting waner merah..ya Allah!!! bos, assembly tu 13-16hb, harini last day bos..bos x tau..mmgla wlupun bkn kita yg g assembly tu, at least as a general knowledge la kan??? ish3...

2 - dia x tau kisah hot psl rosnah mat aris kna banned sbb hina isteri Nabi kita dulu..dh beraper tahun punyer citer daa..al-kisahnyer psl tazkirah kitorg pg td lpas bacer Yasin..ader la sebut psl isu si rosnah tu..bos sy x tau..ish3..

nasib baik xderla bjam2 dlm kete, ntah mcm2 lg la kot dia x tau kan??? org bisnes la katakan, bz sgt ngadap laptop tgk systems.tgk sistem sgt ker? ooppss.. =D sblumnyer, lpas kuar tol sg besi, kete laju jer dok line 3, dh nk dekat simpang nk masuk mrr2 org tegur la, 'en x masuk mrr2 ke?' dia trus beristighfar n trus bg signal n belok..sabar jer la bos ni, dok pikir amende ntah dlm kpala tu..ish3..

sekian, entry bosan di opis anaedar gombak..

2 comments:

zubaidah said...

weh tolong bosan gak nih... nantuk nk tdoooooo

H A N I said...

hahaha..tido jer la bed =)