salam..td laling niza ym org..dia tanyer --> 'mcm maner persiapan?' erk..persiapan aper? mesti psl entry dolu2 ni..hehe..x tau nk jwb mcm maner..mcm x jadik jer..ntahla, klu ader jodoh dgn org tu aderla, klu xder nk buat mcm maner..yg penting, sy dah ader jodoh!!!!

tapi x tau saper... ngeee..sila jgn marah =) btul la kan, masing2 dh ditetapkan jodoh, cuma x tau saper, biler jer..(amik ayat spupu k hawe =p )

okla, malas nk pikir..anggap jerla yg diri sndiri ni single n available..haha..mintak ampun mak andak, anakanda-x-jadi mu ini minta maaf sbb x dpt nk mnunaikan hajat mak andak..aper kan daya, ayahanda mcm x restu jer =( ok hani, cheer up! jangan bersedih =)
=
org pegang 1 jer..kredhaan ibubapa itu juga kredhaan Allah, kmurkaan ibubapa itu juga adalah kemurkaan Allah..

ok,bermula november ni, i'll start a new life..knaper? awal november la org bgtau k..sabar2..next week jer =p

p/s - mcm maner nk bgtau mak andak yer? x suker nyer nk mngecewakan org =(

8 comments:

zubaidah said...

new life in november mcm hepy jer :) ur new jobs?? new life?? new home?? new partner?? wat else hehehe... x sabo lak nk nunggu

H A N I said...

hahaha..tembak lg bed..hehe..nnti km bgtau ek..sabo2..

Noraishikin Mohd Salleh said...

x sabar...hehe..neway, saya pun nak tmpg gembira :)

H A N I said...

ala cikin, xper aper sgt pong..huhu..betulll..percaya lah..heheh

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

btol hani..cheer up...!!jodoh anda tlh dtetapkan..nnt mesti jumpe jgk..anyway,congratez k...smoge happy kat tmpt baru..waa...kene blnje kitorg mkn ni..heee...

H A N I said...

ngeee..blanjer? x dapat gaji lg lor..hehe..nnti org blanjer ek =)

fakishap said...

cube hani kerut dahi sekuat hani, klu ada 1(satu) je lekuk kerut tu maksudnye jodoh kt dah dekat...hahaha..ni member yg ajar, tp benda ni mmg jd kat kt masa mula2 jump en.yoi...hahaha..gatal kan!!

H A N I said...

fakis!!! betul ker? huhuh, seganla nk buat..xper3, balik umah kang org buat..haha..klu ader tips lg bgtau la ek =p