salam..dah rabu harini..2 days more =)

cuti org sbenarnyer dh hbis..siap tlebey cuti lg..aduhhh!!! thats y la org keje weekend last 2 week.. tu pun bos yg tanyer klu free..dia kater klu keje weekend tu blh ganti cuti yg tlebey, blh dpt gaji.. so org pun keje la dlm tpakser =(

bos, cuti sy terlebih ker? stakat 3 hari tu pun nk kire? bos ingt x bos amik cuti sy n staf lain?

1 - bos bw sy n peja g MAIS hari sabtu n ahad time sistem MAIS ader problem..ingt lg bos bw kitorg g mkn nasi ayam konon2 situ nasi ayam ter-best kt shah alam? sy ader saksi, en bad n en helmi..masihkah bos ingat?

2 - bos suh sy g anaedar gombak hari sabtu (27/6/2009), time tu anaedar ader event. saksi sy sah2 1 anaedar tu..masihkah bos ingat?

3 - bos suh kami2 programmer ni dtg time weekend sbb bos wat klas account. masihkah bos ingat?

4 - bos bg cuti sminggu chinese new year yg lpas, pdhal sminggu tu x cukup pun ganti cuti2 kitorg yg bos dah curik tahun lpas. masihkah bos ingat?

byk lg sbenarnyer..klu x cayer bos blh check attendance card bulan2 lpas, tahun lpas..weekend yg di'curik' tidak diganti @ di-OT..yeap, akak2 ofis ader suh ckp n xplain benda2 ni kt bos sndiri, tp org malas nk pjg2...akan ku tuntut smua nyer di akhirat!!!!!

p/s - hahaha..entry sakit ati kt bos, mewakili staf2 ofis yg juga 'miskin tegar' =D

2 comments:

zubaidah said...

masihkah kau ingat hahaha lirik lagu besh :P ya slagi bleh ungkit kene ungkit, kite mesti berkire kalo x report kat tribunal tuntutan pengguna(btol ke x name tmpt nih entam sajo :P)

menghitung ari nmpknye :) all da best

H A N I said...

hahah..ader ek tribunal tuntutan pengguna? x tau pun =p klu kesatuan pkerja tau la kot..hehe.. mhitung hari, lagu gak =)