salam..smlm senin, my unit CRM (siebel + eai + portal) wat status meeting n sambutan hari raya..lagi upacara menambah lemak :( hahaha..

meting agak lamer sbb our bos, pn jai present bout the status of da project.and also mnyampaikan pesanan2 terakhir sbb pn jai akan mngerjakan haji n akan start cuti next week. untung pn jai, muda2 lg dh sempat kerjakan haji. owh, 65 hari tanpa dia di ofis. x blh suker sgt sbb 'mata2' dia ader kt opis ni. huhuh..pn jai, sy nk minta pn doakan supaya sy cepat dpt jodoh kt depan kaabah nnti boleh? huhuh..

then, makan timeeeeeeeeeeee!! byk giler mknan! spageti, dominos pizza, kfc, nasi impit, ketupat palas, kuih muih yg byk!! burrppp..alhamdulillah..smpi ke mlm gak la mkn spageti tu, sbb sempat tapau sblum hbis :P juga dpt tapau ayam kfc n karipap. heee..x baik mbazir tau :P yg ditapau tu mjadi sajian bsahur sy pagi td. insyaAllah mau mhabiskan puasa 4 hari yg trakhir syawal ni. kwn2 yg ader lg x cukup puasa 6 syawal tu, sempat lg kejar. tp utk saper2 yg at least dh start poser 2 hari la..huhuh.ok layan pics kami mnambah lemak smlm.heee..




ehemm..mcm biasala..menu yg slalu sy buat..kek batik!! mesti korg dh cop muker org ni muker kek batik kan? hahaha..bkn aper, stil x puas hati klu buat kek batik ni. tgk maser buat kek ni, mcm x jadik jer..tp at last x cukup! sori pic dari atas nampak hodoh tp the taste is superb! walaweh, perasan seyh! :P

okeh, smoga bjaya hbiskan lg 4 hari ni..amin~~

8 comments:

-HanaMichi- said...

ok..sy admit..kek batik mmg paling sdp even rupa paras dia kurang hensem...hani kije tm ek?

H A N S said...

hoyeh3!! ader pnyokong yg stuju bahawa kek batik sy mmg sedap rasanya bbanding rupernyer.hahah :D hehehe..haah, nampak tag tm tu ek. heee :P

r3d lollip0p ♥ said...

ini baru betul yg dikatakan raye sebulan... weee! ~~

H A N S said...

hehe..btul tu k zila, dh minggu trakhir syawal pun stil brayer lg. tp lagu2 raya kt radio lamer dh stop :( huhuh..

livingskill said...

Berusahala.. jangan berdoa saja.

Setelah berusaha baru berdoa.

Mcam mana nak attract lelaki/jodoh.

Hmm tak ada buku lagi ya..

Nanti sya tulis.

Ramai perempuan melayu yg degree tak ada jodoh atau tak tahu nak cari jodoh.

So tunggula

H A N S said...

hai livingskill :) hehe..rasernyer dh hbis usaha sy dh..dh tebal muka brusaha bkawan ngn lelaki2 ni. tp, sy pun x tau lelaki ni nk aper. xpela, jodoh Allah dh tetapkan, redha jer saper insan itu dn bila Allah nak kita jmpe ngn insan itu :)

-HanaMichi- said...

rilex hani..mmg kdg2 terasa bl kengkawan sekeliling dah lepas..tp tuhan tu maha adil, n org yg sabar tu akan dpt yg trbaik, insyaallah..
single is simple wat..mcm org la :)

H A N S said...

hana! i loike u! btul3, single is simple, kita joli dulu! heheh :P