salam..sy sgt geram!! pagi2 'dia' dh spoil mood sy! as u ols know, sy kan slalu dtg awal..n 'dia' pun dtg awal gak. perkara pertama yg org buat bila smpi meja, on laptop n pakai headphone. pdhal x bukak lagu pun. ini smua nk mengelakkan diri dari disapa oleh manusia itu!

bayangkan, dahla dtg slow2 kt blakang kiter, x bg salam aper, trus kuar dari mulut dia 'WAT THE HELL R U DOING' or 'WAT THE HELL IS DAT'. pdhal sah2 dia nampak kita mngadap laptop tgh buat keje or baca on9 news. sy x kisah dia nk btegur sapa pun, tp cuba bahasa tu sopan skit boleh? dahla gaya tegur camtu, blum lg pckapan yg slalu mdabik dada. smua benda dia jer yg nak btul, hebat.. ok fine, kau bagus, bijak, guna kelebihan kau dgn cara yg betul k, no need to show off!

eeeiii..nampak penumbuk ni??!!!

so, dh tau knape sy pakai headpon wlupun x bukak music? blakon jer tu, means bila mamat tu nampak sy pakai hpon, then dia cuba nk mnyapa or tegur sy, sy ader alasan x mjwb teguran dia, konon2 tgh dgr lagu. terima kasih!

p/s - pagi2 slalu moody sbb mamat ni! huh!

7 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

ada orang trigger bad mood hani rupanya... cheer up kay... bo layan sama dia.. ;D

H A N S said...

huhuh..dun wory sis, sy marah kejap jer. heheh :)

-HanaMichi- said...

sape mamat tu? terajang je laju2

Hanis MY said...

eee..walopon tak kenal hanis pun turut nyampah boleh imagine kekerekan dia tuh huhuhu...sebelum ni honey dah citer ke pasal dia kat post dulu..walopun hanis tatau sgt citer may u be strong and boleh ignore mamat nyampah tu huh tak kuasa i...(ehh naper over acting plak hanis ni hahaha)

H A N S said...

hana : hahah..klu ikutkan mmg raser nk trajang jer tp kang msuk spital, jadik kes polis, jenuh i! hahaha :D

hanis : ermm..mcm x pnah wat entry psl mamat ni. hehe..dulu entry marah2 tu psl org lain.xper hanis, mmg i pun x kuasa nk layan dia nyah! auwww..hahahah

E.d.Y said...

sabar2..jgn marah2..huhu

jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

H A N S said...

heheh..dah join dh mr edy :) thanks!