salam..waaa..sudah lamer x update ini blog..x sempat2..huhu..nnti psl kenduri makcik org ahad lpas i'll story2 k..skang nk story benda lain..

tadi kt opis, ader akak opis sorg ni, nama dia kak wani..dapat a bouquet of roses!!!! kecoh 1 opis..ksian dia malu2...ruper2nyer husband dia wat delivery..so sweeeeeeeettttt!!!! k wani ni baru kawen june lpas..cinta lpas kawen..menarik kan??? hahaha..12 kuntum gak la bunga nyer..ntah baper hengget la tu kan? perghh!!

pastu start la masing2..akak2 yg dh kawen muler ckp 'bestnyer, husband akak x pnah bg bunga pun'...yg baru kawen plak..'wani, tanye laki kau aper namer kedai bunga tu, aku nk wat kt bini aku la'...yg blom kawen plak..'romantiknyer husband k wani, nk jadi madu k wani boleh?' hahaha..giler!! ayat last tu just kidding ok.. =p

aper2 pun, walau dh bkawen tp suami kita x pnah bg bunga or watever, jgnla ingt husband tu x syg korg..dia ader cara dia tersendiri nk xpresikan syg diorg kt korang..kan??? bersyukurla.. bg yg masih single --> mcm saya =) berdoalah smoga bertemu dgn jodoh yg tlh ditetapkan utk kita..heheh..

4 comments:

+ r3d lollip0p + said...

sw33t. r0mantik itu universal. ;)

H A N I said...

btul3...bijak k zila =) nk tambah lg blh? romantik itu subjective..hehe

ciksu said...

wahhhhh..sgt romantik laaa hubby dia...sham pernah dpt bouqeut bunga rose ms bday dr si dia..^^
wish my future hubby pon camtu..tgh ward round pastu dpt bunge,...weee....hihihih

H A N I said...

wowww..si dia tu pon romantik gitu..moga2 si dia tu la future hubby sham..huhu..tgh2 ward round dpt bunge, nnti patients plak jeles..heheh