salam...

hai kwn2 :) korg smua mesti ader fesbuk kan? mesti skang kecoh kater FB nk shut down 15th march nnti kan? but wait, itu smua khabar angin la..u can find the source from internet k..so, jgn risau k..eceh, pdhal sumtimes sy sndiri mnyokong gak penutupan FB sbenarnyer..hahaha..sila jgn marah :P

ok2, main point sini bkn psl tu k, tp still psl FB..standard la kan skang ramai org berbisnes kt FB kan? mcm2 bisnes..x sah klu x tagged 1 pic dgn seramai2 org kan? lately nih sy slalu kna tagged baju2 baby by my old fren..musykil gak muler2..pastu br pasan mayb sbb pic profile org ni kot...


so sbb tu kot dia tagged..tp xperla, maner tau tiber2 tbukak hati belikan baju2 tu utk ali kan? hehehe..

smlm pun kwn sy tu tagged lg pic ini..

ini bikin sy hangin...eh helloo...nk tagged tu biar bpada la skit, tgk dulu org yg nk tag tu camner..contoh la..

klu nk jual bra, tp g tagged org laki..ape kess??
klu nk jual slimming set tp tagged org kurus.. aper cer???

owh maaf, knaper sy raser emosi sgt nih? :P hahahaha. and nak tau x, dlm byk2 namer yg kwn sy tagged utk jacket atas tu, ader sorg comment. mayb dia pun samer size mcm sy kot..dia ckp camni..

'Baju mmg cantik... Malangnye its not for me lah dear.
Nak sarung lengan pun xleh masuk, ni plak badan nye. hehehe'

sgt berlapik hokeh!! i salute u kak (suker hati panggil dia kak kan? :P). tp xperla..x kisah pun sbenarnyer..kita pikir positif jerla..kita pikir camni k, 'oo, dia tag sy jacket tu mesti sbb klu sy bminat, mesti sy akan brusaha utk kurus kan?'. owh, sgt la bsangka baik i ni yer? =)

okeh la, harini sy pakai blouse corak harimau kumbang. budak2 opis x hbih2 sakat bunyik ni -->'raaawwwrrr!', xpun 'auummm!!' dgn aksi nk mcakar. hahahaha..sengal! harini dress sy mcm pic bwh..huhuhu :P


jap, naper sy raser sy nampak kurus dlm pic ni ek? dahla hani, ilusi optik jer tu O_o hahahaha

8 comments:

BalkisMR said...

dah kata dah hani nmpk kurus sket.hehe ms jumpe kat piza warta tu. tag baju2 tak pe lg hani... ni kalo tag gamba duit2 tu "ini bukan MLM!!!" tu paling bongok la.

H A N S said...

hahahah..nk guling2 jap..marah giler kan??? nk jer komen camtu tp kang trus dia delete kiter dr fren list dia plak..hahaha

balkis, tu pic lamer la..2,3 bulan lpas..hehehe..ni boolat balik kot? hahahaha :D

h A n Y S said...

betol2~selalunya baju2 cenggitu saiznya xs,
alahaii..
huhu~
;D

Noraishikin Mohd Salleh said...

haah la nmpk kurus :p

*takde komen pasal tag...nyampah sangat*

r3d lollip0p ♥ said...

setuju!
paling x suka org tag dgn gamba duit.
mcm kita ni mata duitan pulak

H A N S said...

hanys : tu la psl..kang remove nampak sgt kita x suker kan? alahai, sabar jer la..hehehe

cikinto : hohoh..ilusi optik jer tu cikin. haritu maser reunion x nampak besaq gue ni? hahaha. uiks, smpi tahap mnyampah tu, mesti ader citer di sebalik ni..sabar3 :)

k zila : yezzeerrr!! btul3! nk berbisnes x salah tp kna la btul caranya kan? :)

Raji berkata said...

hahaha kang kalau xtagged nnti dia terasa kcik ati pulak ;P
nk la sgt si Mark tu ttp fb
mne der nk crik duit makan xD

H A N S said...

oo..kecik ati la sgt? :P ala Raji, byk lg benda leh wat nk hidup..hohoh..ckp pandai kan sy ni? :P