salam...

hai kwn2!!! (mcm dialog tv show kanak2 plak :P). heeee...watever!

camner weekend korg? sure best kan? weekend sy diisi bsama adik2 kembar tsyg. si adik yg amik nursing kt sri kembangan dtg ke ofis ptg jumaat n we're waiting for the si kakak yg nek tren dari ipoh.

sabtu. lepas subuh si adik nk tgk movie ngangkung. dh basi da citer ni, br nk tgk :P hehe..so ngadapla citer tu..hbis movie, bsiap utk bekpes. and i brought them to restoren amir, pekena nasi lemak n roti sardin :) kenyang perut suker hati :D budak2 ni ajak g tgk wayang kt alamanda. hadoi la, dh la g on da spot, ntah citer aper la yg ader. dh kater dah, haishhh..nk tgk citer hantu kak limah balik umah tp da tlambat. smpi alamanda kul 12.30, citer tu kul 12. next show plak kul 4..owh trima kasih jerla yer..at last tgk citer khurafat. hohohoh..

meh mkn waffle dulu!! sedap!!


mmg dok tkojut2 la citer ni. sy x tutop muker tgk citer, tutop mate jer >_<> 'owh, sy tgk citer ni sbb mnyokong citer tempatan'. hahaha, x blh blah :P n akibat tgk sambil tutop2 mate, on da way balik tanyer adik balik some scenes yg tlepas. hahahahaha :D

pastu anta dobi n balik umah jap. then we're heading to ampang, umah pak teh. ayah, mcik, opah n tok wan trun kl nk tgk pak long. mlm tu pak teh wat bacaan yaasin, skaligus wat kesyukuran utk pak long. alhamdulillah, pak long dah semakin baik..sgt gumbira. terima kwn n readers yg doakan utk pak long. pak long dah di transfer ke hospital angkatan tentera tuanku mizan, wangsa maju. smlm ramai2 g tgk p long. p long dh kenal org, dua2 kaki dia dh blh angkat. cuma tgn kanan dia x blh angkat tp dh blh gerak2 jari nyer. dia pun dh blh senyum =) dh blh bckp tp suara sekat2..overall, p long smakin baik. sgt touching maser anak bujang dia salam sbb nk balik politeknik PD, anak p long salam tgn p long then cium pipi kanan p long, naik ke dahi n ke pipi kanan..mata sy plak berair. huhuhu..so sweetttt..


okeh, sblum balik, sy n adik2 mgedix posing. actually ahad tu sy pakai t-shirt labuh, ala, t-shirt muslimah tu..n adik2 x pnah tgk sy pakai t-shirt tu. adik ckp sy COMEL!! auwww!! comel macam PENGUIN..hampeh punyer budak.. T_T hahaha...aksi2 sengal adik yg bakal jadik nurse..heeee..


okeh, selamat hari isnin smua! :)

4 comments:

h A n Y S said...

best tak cite khurafat tu..?
sbb ada yg cakap bes, ada yg tak..
btw, nape ngan pak long awak..?
;)

H A N S said...

huhuh..best!!! tahniah kt syamsul yusof :) pak long org sblum jatuh n ader darah beku kt kpala. dia dlm keadaan sedar tp x knal org skeliling. lpas operate, his condition become better :)

Raji berkata said...

oh alhamdulillah ;D
nasib baik dh ok...
hohoho kalau ak salam and cium pipi ayah ak agk2 kau nngis gak x? ;P

ps: cm sdp jer waffles tuh o.O
letak pisang ke atas tu eh?

H A N S said...

hahahah..klu Raji cium camtu, ader possibility gak org nangis. hahaha :P

haah, ader pisang atas tu, x ingt namer dia. tp klu g alamanda kt foodcourt alamanda, booth dia namer waffles stop. hahaha..siap promote lagik :P