salam..

yuhhuuuuu!! windu kamu smua! ader byk benda nk citer tp masa x mngizinkan..skang bz nk configure product. lpas rayer cina ni dh masuk support team. owh support team, sy dh bygkan betapa 'terseksa' nya hidup mjadi support team, mcm kwn2 sy dulu..weekend dah xleh nk g jalan, lepak2, tido..kna ngadap lappy, mlayan issues from user. waaaarrgghhhhh!! da traser ke-tension-an dia T_T. smoga saya kuat! amin~

huhuhu..x nak pikir psl support team smpi lpas hbis cuti raya cina. nk cuti puas2 starting this weekend n for the next whole week. jimba2 ngn my boo..haaa..ingt pakwe ker? hehehe..my ali la...windu boodak gumuk itu. hehehe :)

skang nk rayer cina kan? mesti dpt limau free kan?? hehehe..sy br dpt sebijik..huuu..sedeyh :( ader saper2 nk sedekah kan sy sekotak limau? huh, dahla mintak simpati, nk skotak pulak tu, demand sungguh! :P hahahaha..dok ckp psl limau ni, klu korg nk tau, last year ker last 2 years, sy pnah diet ngn limau ni la, musim raya cina. beli sekotak limau, ngadap la limau tu pagi ptg siang mlm. aktiviti ni sy wat ngn ex-roomate sy KAK HAWE yg dh ader baby faris skang :) kak hawe sekotak, sy skotak..lpas hbis skotak, beli lg skotak..al maklumla tgh musim rayer cina, tepi2 jln mlambak org jual limau, murah2 plak tu. ni tgh mkn limau ni. dpt sebijik jer ;( cik ainee plak x nk mkn limau dia, dia suker kupas jer. hehehe..so..2 bijik la msuk perut :P sedap la limau ni, manis...maner x manis, ader namer sayer kan.. :P hahahah..kau ado??

poyo jer, spelling pun lain, mgaku namer sndiri kan? :P

aktiviti recycle kulit limau..hahaha

hahaha..tringt norkhiriah yg handle 1 program kt tv9. program tu wat ranking artis2 lelaki yg muker jambu (bukan muker mcm bentuk buah jambu okeh? means, cute la :P). trade mark dia camtu la..KAU ADO?? hehehe :)

k la, nk study product customized package sblum configure it. till then, bye~~

p/s - nk cari sekotak limau honey ponkan tu la balik nnti :P

11 comments:

Hanis MY said...

bestnyaaa honey! dedua limau dan candy tu feberet hanis ok huhu..nak jugakk....

H A N S said...

huhuh..mehla sini, berkotak2 haa..kenyang mkn limau jer..x payah suntik2 vitamin, natural lg vitamin c ni. hehehe

r3d lollip0p ♥ said...

candy tu sedap.
buat kunyah masa driving ;D

imanamani said...

cik hani..lepas sekotak ..sekotak awak beli ye..kita lepas sekotak..sekotak lagi supplier bagi..takyah susah2 nak beli.. mkn la banyak2 ..tgk nanti.. pe jadi ..tak sakit tekak..demam...ingat itu sunkist ke...

H A N S said...

sis zila : yeap, btol3!! best kunyah2, mcm2 perisa ader. hehe

acu : hahahaha...mmg pun, org yg bg limau 2 bijik ni pun remind awal2 klu mkn lebih2 nnti sakit tekak..heheh..tp sedap nk wat camner? huhuhu

RedBerry said...

Kalau Hani ada kat sebelah opis ke apa, leh la i kasik. Clients dok kasik limau nih. Mmg selalu dapat HONEY PONKAN ni.. tu kira 'Hani' la jugak kan? No wonder la manis :D

H A N S said...

haaa..yeker??? alahai, how i wish im beside ur ofis :( hehehe..manis yer? wink2!! :P

Nasuha Salleh said...

masukkn limau tu dlm peti ais..
mkn sejok2
sodap eyyy =p

My Recent Post: Tatacara Eyeliner Hitam Keliling Mata

Raji berkata said...

hohoho kulit limau boleh buat asam
;D
sedap2

h A n Y S said...

best gila kalau dapat limau free 1 kotak beso!
maklumlah..hantu limau ni..
ehehehe..
;D

H A N S said...

Nasuha Salleh : hai Nasuha! mmg sedap! tp kan..umah xder peti sejuk..harapkan aircond opis ni jerla klu nk bg sejuk. ahaks!

Raji : haah kan? tp, nk wat sndiri x reti la plak. wat alas candy pun jadi ler. heheh

hAnYs : oo..hanys hantu limau ek? bagus2..tp klu sekotak tu smua manis xper, ni klu ader yg masam mmg spoil :( at least mmg tahan masan..errrr..kecur air liuq! hahaha