salam..seperti yg telah dijanjikan, ni entry time org g i-city last week..sonok sgt..waner wani..mcm dlm dunia fantasi jer..ahaks! benda ni x dirancang pun..asalnyer kitorg nk mkn sate jer..so sate haji samuri yg dituju ialah di pkns shah alam..kitorg dgn 3 buah kete smpi lmbt gakla, dlm kul 9.30. brader kt hj samuri tu pun mcm nk halau jer, sbb restoran tutup kul 10. blom duduk lg dia dah ckp 'meja ader, tp nnti awk n kwn2 la, mesti nk sembang2 lg, lepak2 lg, dh kul baper nnti kan'. ek eleh, nampak sgt x iklas nk bniaga..lgpun haritu jumaat, aperla salahnyer tutup lmbt skit, weekend kan? so, kitorg dlm 11 org pedulik aper..order sate 160 cucuk, mkn2, amik2 gambr, slumber jerk..hahaha..kitorg bayar k brader!! customers olways rite! time kitorg kuar nk blah, diorg pandang lain jer..ek eleh!! kerek seyh!!

pastu dah alang2 kt shah alam, aperlg masing2 smua nk g i-city la..dh baper kali ttangguh nk g i-city..nasib baik hairi n syafiq tau jalan..hehe..tq hairi, tq syafiq :) sila enjoy pics =)

makan2 sate..sedap!!






cantik kan? so, klu tringin nk meraser tgk pokok waner wani ni, sila la ke-i-city, shah alam.. eceh, promote lagik :)

4 comments:

*Idina* said...

Uuuu~ cantiknyaa~

H A N S said...

huhuh..cantek kan idina? nnti ajakla hubby g saner..hehe =)

r3d lollip0p ♥ said...

gorgeous

H A N S said...

hehe..k zila nk balik msia nnti kan? klu sempat g la shah alam..mmg gorjes :)