salam..harini 28 jun 2010..25 tahun yg lpas, bersamaan 9 syawal, mak sy telah melahirkan sy. sy pun x tau sy lahir dlm mood rayer, arwah mak x pnah bgtau. i found it myself. xper, x kisah pun. so, today is MY BIRTHDAY!! alhamdulillah, di usia 25 ini(rasa mcm da tua :P), sy masih dipanjangkan umur utk trus hidup di bumi Allah ini.

hari lahir ke 25 ni org raser memorable sgt, eceh! so sowi klu entry ni pjg skit..huhu :P bkn aper, raser lain skit jer. klu tahun lpas i got kek from kak hana, my roomate. but today, since yesterday actually, dah 3 kek comel org dpt..huhu..also gifts!! mcm klakar plak dah besar2 ni dpt gifts. anyway thanks a million to my frens yg ingt besday sy. sy x harap pun hadiah2 smua ni..sekadar ingatan pun dah cukup..ayat, x blh blah. hahaha :D ok, bsempena besday sy jugak, Release 2 NOVA HSBB Project pun dah Go-Live. lpas ni, keje sy akan btambah di bahagian fixes and changes..berusaha!!! :P

kek comel n hadiah dari my laling, nana! muah2!! tq so much

adik sy dtg opis nk amik laptop, dia bg 2 kek ni..cute! thanks alang!

lunch td budak2 siebel R2, ajak g menara..biasalah port mkn2 kt cafe level 3 tu..ruper2nyer smua mnuju ke secret recipe(sr) kt menara tu..si nana n syafiq pakat2 nk beli kek utk org..so sweetttt..even 1 slice pun, sy sgt terharu... T_T huhuh..then syah tambah 2 slices sbb nk banjer nana n ainee..syafiq plak g mintak lilin..n cucuk kt stiap slices..hahah..sy la kna tiup lilin tu! maluuuuu!! hahaha :D

thanks guys!! really appreciate it..muah100x!!!

kitorg nek opis lmbt skit..smpi jer kt meja, ader 1 beg sr!! kek sr sebijik tu!! juga 2 kotak kecik kek sr!! ya Allah..saper plak yg bg ni..im speechless :x korek punyer korek, kek sbijik tu dari my best buddy HARITH, HASRUL n ANZAM..fyi, 3 jejaka ni kwn2 TM yg org mula2 kenal sejak masuk tm ni..klu korg ingt, org berenam maser dpt penempatan kt annexe 2 tm ni..3 laki 3 pompuan including me..utk 1-2 bulan pertama, kami berenam akan wajib lunch bsama, sbb time tu x knal saper2 lg..so berenam la kami..3 jejaka ni x knal pun antara 1 sama lain, n lastly mereka mjadi housemates!

nana n syafiq beriyer cucuk lilin lg kt kek besar tu. pastu dia start nyanyi slow jer..malu la tu..hehe. then teamates plak sambung nyanyi, bila smua dgr, hbis 1 level ni skali ngn vendor nyanyi ramai..maluuuuuuuuuuuuuuu!! hahahah..nk nyorok blakang nana time tu..then sy pun tiup la lilin utk kali kedua..suker3!! (wlupun malu :P)

tu dia, sebijik tu, tp diorg silap tulis, sy 25 tau, bukan 26..waaaa..tp xperla, lebih baik bsyukur kan? alhamdulillah..hbis licin :P

ya Allah, alhamdulillah..hepy sgt harini..i think this 25th besday is da most memorable besday in my life..x pnah pun sy di jamu be-round2 kek and hadiah yg comel2..also wishes from frens thru sms n fb..thanks all..sy syg kamu smua! XOXO

kek besau tu org potong2 n bagi kt team siebel n billing skit. x luper tuan yg bg kek =) serba salah kt team2 lain, diorg skadar tgk jer..kek x cukup, sy pun rasa skit jer..da mcm2 kek da mkn harini..huhu..harap2 xder yg teraser hati..huhuh

suasana meja sy ptg td..diorg jeles sbb pnuh ngn kek n presents..huhu..hadiah2 stelah dibukak. teddy bear from wida, man n hairi..mug n frame from ainee, 2 sr's slices from zifa, fauhani, k wani n k ecah..love u ols..thanks a million darling2 smua =)

so, harini semestinya berat badan naik mjadi, tgk jerla baper ketol kek sy dpt..hahahah.. esok lusa poser yer cik hani..heheh..k, itu shj utk 28jun..thanks to all wishes n gifts. sy bdoa sgt smoga smua wishes kwn2 dimakbulkan Allah s.w.t..aminn~~

3 comments:

cindir-rela said...

ala, len kali letak image large ea??! heheh..

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

haaaannnnniiiiii busshhuukkkkkk!!!! sorry...i terlupe besday u....hehehe...hepi besday la busshuuukkkk... smoge hepi2 slalu..dh dpt byk hadiah, k.awe xyah kasik ape la eh...hehe

H A N S said...

cindir-rela : hai cindir-rela! awk blh click the image for large..ok, lain kali sy upload pic besau2 k..nice to meet u =)

k hawe : huhuh..smpi ati x ingt =( majuk!! hahaha..its ok sis, its better late than never kan? thanks dear, muahhhh3!!