salam..welcome back readers!! lamer x update blog..baru balik dari kampung stelah bpoya2 sejak hari khamis lpas..thanks tm for the cuti ganti =p ok, nk citer aper yer? sepanjang di kampung, semestinyer maser byk dihabiskan dgn bgomoi2 ngn buah hati intan payung sayer!! muhammad ali husainy..

ali ni sgt la sng mjaganya, kata mak nyer..maser kt spital aritu, time dlm bilik baby, sorg baby mnangih smua baby dok btrut mnangih, dia jer relax tido..ish3 =) keje dia tido jer..time mnyusu pun mak dia smpi bsuh muker dia ngn air sbb nk suh dia jaga..haish, budak btuah :) siler layan pics k..


geram!!!! tp cantik kan kulit2 baby ni..huhu

ali didukung oleh atuknyer..dlm FB, kwn2 adik n sepupu dok tanyer ' ni ker ayahnyer?'.. bukanla! ni atuknyer..atuknyer maintain hensem lg..hakhak :P

cantik rambut ali!!

itu di awal kelahiran ali..skang ali suda botak!!! taraaa!!! mak ali ckp berat ali trun skit, tu la psl ketembaman pipi dia surut skit..xper, nnti kasi tembam lg k ali?! heheh


itulah keje ali, tido dan tido dan tido..senang btul jaga dia :)

ali digomol2 oleh anty2 nyer..toloooonggg!!!

ayong and her baby.. =)

mak ali yg marah sbb kami slalu main2 pipi ali..hehe..saper suh tembam, kan org da geram..haha

last but not least..ali mbuat lawak ngn mimik muker nyer camni...

.
.
.
.
.
.
alololooo..tomeynyer!

p/s - maap yer entry ni psl ali jer..teruja skit anak buah yg first..heheh :P

5 comments:

zubaidah said...

haha bgs2 tdo byk2 kecik2 ni nanti dh bsr jgn amalkn hobi tdo ni ye baby hehe

*Idina* said...

Comel!!!

H A N I said...

bed : haha..tu la psl..time kecik2 ok la, senang jage, x payah kelam kabut mrengek jer :P

idina : tq aunty idina =)

Noraishikin Mohd Salleh said...

comeynya ali.....suke2 ;)

H A N I said...

weee...tq aunty cikin..aunty cikin pun comel.. =)