salam..huhu..mungkin da tlambat, tp nk wish jugak..selamat mnyambut hari pekerja bagi kwn2 yg bkerja =) x teraser sgt harini ni labour day sbb harini sabtu, mmg cuti..huhu..kwn2 cuti ek isnin nnti? syioknyer! kami warga tm x cuti, keje mcm biasa ;( tp km diberi cuti ganti pd hari khamis nnti - 6 mei..yehaaa..cuti sy hari jumaat da approve! nk balik kg!!! x sabar mau jmpe ali, si tembam..hehe..hmm..isnin nnti mesti jalan clear giler kan? hahaha :D


1st mei..sepatutnyer harini adalah hari reunion org ngn ex-classmates maser blaja kt mrsm balik pulau dulu..tp disebabkan lmbt organize, ditambah plak ngn certain budak yg still 'missing' and blaja oversea, tpakserla ditunda..opps, tambah lg ngn kwn yg sudah bkahwin n mnunggu maser utk bsalin juger =) xperla, x ke mana budak2 tu..hehe..insyaAllah jmpe jugak..windu kamu smua budak2 kelas 4H(2001) and 5H(2002).

harini x watper pun..tperuk dlm bilik mhabiskan korean movie - you are beautiful..sy sgt suker lagu2 dlm citer ni..trutamanya lirik lagu 'what should i do'..nnti ader maser org share k lirik n lagu nyer..till then, selamat bercuti!!! take care sape2 yg pulang ke kg atau bjalan2 mlihat alam =)

4 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

mama kak zila retire semalam :)

H A N I said...

oh really???? waahhh..lps ni mama k zila blh la brehat sepuas2 nya =)

ciksu said...

sham pon suke cite tu!!suke hero dia!!dah download pon lagu dia..hehe

H A N I said...

really sham??? huuu..samerla kiter! =)