salam hari jumaat..ingt hari ni raser nk dgr lagu2 yg slow jer..sepatutnyer jumaat2 ni dgr nasyid atau ayat Quran la hani! :P astaghfirullahalazim...tp dgr lagu2 westlife..ish3 (sambil mgelengkan kepala)..bw2 btaubat yer..pastu akak opis ni bg lagu indon..layan gak la..lagu pun slow gak..korg da pnah dgr kot..lagu band indonesia namernyer HIJAU DAUN, tajuk lagu SUARA(KU BERHARAP)..mcm cute plak namer band tu hijau daun..hehe..k, layankan jer..




di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba 'tuk hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

suker plak dgr lagu ni..suker kt lirik dia..ader kaitan ngn sy ker??? :P no no no...sy x mnunggu sesaper k..stakat usha2 ader la..ahaks! nk letak video clip tp tgk video dia, pnyanyi dia mcm malas nk bukak mulut jer nyanyi..tau la miming jer pon..x kisah la..huhu..lpas ni mesti ader org wat namer BIRU LAUT, MERAH SAGA, PUTIH KAPAS kan? hahahah.. :D

2 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

elelele.. tu nampak mcm malu2 tu ;D waiting fer sum0ne?

H A N I said...

hahaha..maner aderla k zila..saper la nk kt kiter kan..huhu.. :P