salam..wuwuuu..suda lamer x update blog ni..3 minggu ni ader training kt oracle university, the gardens..tiap2 hari g midvalley, bosan dah..eceh! :P pdhal sempat lg sesat klu sowg2,hahaha :D minggu ni minggu trakhir training..sgt hepy! sbb dah 3 minggu x msuk opis, windu meja n krusi sy :) tp sedeyh jugak sbb nnti dah x dpt jmpe instructor yg sgt sporting n best --> Mr Jay-Ar Rivera :( kami smua akan mrindui dia..sob2..juger anty yg slalu handle makan minum kami..2 days more to go!

fyi, mr jay-ar ni instructor yg samer yg mngajar kitorg training siebel sblum ni.. entry dulu

sy dan cik nana :)

mr jay-ar (berbaju putih) yg sgt best!!

budak2 yg sengal tp best :)


lpas ni akan mrindui oracle university, mr jay-ar, anty kitchen :P dan bngunan the gardens yg sgt pelik! korg dok tingakt 10, klu nk g surau kt tingkat 3, kna trun bwh guna service lift (lift utk pkerja yg angkt2 brg) ke tingkat 3A..bangunan the gardens xder tingkat 4, nombor suwey la katerkan..pastu dari tingkat 3A tu kna tukar ke lif blakang, then br trun ke tingkat 3..hampeh btul..kasi susah smua org jer...so lif tingkt 3A tu ala2 transit la..x cayer korg blh try sndiri :P

ok, esok 2nd last day..agak down skit sbb sblum balik td ader problem kt pc server group org..bengang!! jumaat dah nk presentation..okeh, nite2 :)

2 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

:). seems like u enjoyed it sis :).

H A N I said...

huhu..yeap2 sis! blaja benda baru..ditambah plak ngn instructor yg best :)