salam..mmm, x tau nk start camner..x pnah pun tpikir psl hal ni, wlupun hal ni mmg akan blaku kt org satu hari nnti..but it happen so fast..x tau nk pikir aper..

- naper dia pilih org?
- xder aper pun yg special kt org (ngeh, ayat poyo =p )
- naper tiber2 dia nak n setuju after all this while dia x terima org lain?
- confuse, confuse, confuse..

but, im very clear for all these WHYs..klu Allah dah beri petunjuk, dah xder alasan boleh mematahkan smua KENAPA2 ni..mungkin dia tau, takdir yg Allah tentukan adalah yg terbaik utk dia? kan? tapi clear yg org maksudkan doesnt mean yg org pun stuju 100%. byk benda nk amik kira.

tapi..im not ready yet..dia dh dpt ptunjuk, tp org blum lg..ya Allah berila hambu-Mu ini petunjuk..

p/s - k hawe, k hana, k hasnah, u ol syadap2 tau =p kwn2 yg x phm, teruskan ketidakpahaman anda =) sori mkonpiuskan korg..later i later u k.

6 comments:

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

yey2..hani dah dilamar org...

H A N I said...

ei, k hawe ni, pandai2 jer.. =p

zubaidah said...

hohoho bermonolog lak Hani nih ... pe kes nih :D xpe2 nanti dh time sile wat announcement yeee

H A N I said...

hehe..announcement???

Siti Suliana said...

yeay! cant wait for that announcement..Jubed hujung bulan 12 ni kan?? kan?? eh...terannouce plak! ops!

H A N I said...

hahah..terannounce la plak..bagus2 laling =)