salam...i got sms from my twin sisters..she said :

'angah! mlm td akak mimpi angah kurus..hoho!!'

hahah..nk tgelak org di buatnyer :D sbenarnyer dlm hati bbunga hepy wlupun itu hanya mimpi :P pastu biasala, plekehkan skit n org tanyer mcm maner ruper org dh kurus..n she replied :

'btoi..angah time tu pakai baju fesyen woo..cantek ooo..'

hahah..skali lg nk tgelak guling2..hakhak..how i wish ur dream come true my dear =) amin~~ hehe..klakar kan? anyway, mimpi pun mimpi la, blh gak dijadikan motivasi utk kuruskan badan..hehe..

org mmg nk kurus, tp org x suker bsenam..u knoe y? bila bckp psl bsenam, kiter tpikirkan jogging, cycling, skipping etc..org x suker senaman yg camtu sbb ia mbosankan..org lebih suker senaman yg bbentuk game..contohnyer playing volleyball..

i really missed playing volleyball time kt maktab dulu..i was a collage player in volleyball team..setiap ptg trun court wat latihan..time tu mmg berat trun la smpi bapak homeroom pnah ckp - 'mak kamu tanyer sy aper sy dh buat kt kamu smpi jd kurus camni?'.. hehe..actually org mmg bbadan besar maser mula2 masuk maktab.

tp tu la, biler dh hbis skolah, dh x aktif..tu yg mbulat smula :P kt U pun ader gak join volleyball club n ko-q, tp x seaktif dulu, so badan pun x nampak beza la kan? heheh..sy rindu nk serve, dig, block, spike bola tampar..minat volleyball punye psl, org pnah beli bola tampar sndiri..main ngn adik ptg2 dpan umah..smpi ayah pun pnah pinjam bola org g main ngn kwn2 dia kt pdg pmainan..tp ntah maner dh hilang bola tu..huhu..ok! nk ajak budak2 opis men volleyball plak..hahah..
p/s - psl mimpi td, kan best ianya mjadi realiti? huhu

5 comments:

r3d lollip0p ♥ said...

maybe u'll always have sweet dreams :)

H A N I said...

heheh..maybe..mlm ni pun agak sweet dream..hehe =)

Siti Hawa Mohamed Salleh said...

hoho...patot la mlm td hani peluk k.awe..hani tgh layan mimpi rupenyer...dear,ssh nak ajak org main volleyball..bdk2 je main volleyball...kalo ko nak ajak ofismate main, ajak la main futsal ke bowling ke..mesti ade yg bminat..

H A N I said...

haaa??? org peluk k hawe ker??? hahaha..tipooo!!! bowling x bpeluh la k hawe..hehe

ciksu said...

hani bleh bermule dgn diet..diet yg teratur n jogging semngu 2 kali dlm stgh jam..