salam..org nk tanyer korg ni. korg pnah x 'berlakon' sgt hepy ngn sorg manusia ni.padahal korg sgt la myampah nk layan..saper yg jenis x reti blakon tu mmg terang2 la dh buat muka myampah.tp yg jenis tpakse blakon tu, dlm hati bara giler.tp luar, samer2 senyum ngn manusia yg dia mnyampah tu.siap gelak2 lg..tp dlm hati, siap sumpah seranah lg. kan kan?? makan hati sungguh!

klu gelak tu, gelak yg dibuat2.plastik giler! tp time dlm call lain plak. org yg kita mnyampah tu buat lawak la konon, kiter pun gelak skali..at the same time kite buat muke, mulut mjuih, mata mjeling..yerla, dlm phone, bukan dia nampak kan? pastu buat gelak x iklas..dh hbis ckp, hpn tu raser nk baling2 jer. klu phone tu phone ofis raser nk hempas jer gagang tu..

saper2 yg tpakser blakon tu,okla tu wlupun tpakser blakon..rela makan ati dari tunjuk terang2 yg 'I REALLY HATE U!!!'. x nak la dia kecik ati n terasa.lg2 manusia tu important person such as our customer, kwn2 ker, saper2 la..ader plak jenis klu dah 'ter'tunjuk direct yg dia mnyampah kt manusia tu, diri sndiri plak raser bsalah..huhu..baik nyer kamu!

kesimpulannyer, pnah dgr x org kater, wlupun dlm phone,klu kita jwb call smbil senyum, org yg kt sana pun boleh raser n nampak kiter senyum..klu sebaliknyer? mmm...nasib la.. ;p time tu la kita jadi talam 10 muker! adios!

5 comments:

BalkisMR said...

besnye entry emosenel mcm ni. bes gile bace. kalo maknusia tu bace lg bes. hahaha.. bile hani nak wat 1-0 kat dia?org dah lepas dah kat 'pakcik' aritu.

H A N I said...

haha..best ek..boleh tulih lg. hehe.biler nk wat ek, xder 'modal' la..xper2, tunggu jer.. ;p

BalkisMR said...

modal byk je hani....... wahahha...

Siti Suliana said...

bukan 10 je talam, 1000 pun ade termasuk skali talam/dulang air..besen,periuk,habis adun satu ! :D

H A N I said...

haha..talam 100 muka!! pergh! smua adun skali kan, siap buat lempeng lg..hahah