eeeeeeeeiiiiiiiiiii..bongok btul!! tau nk salahkan sistem n programmer jer! x boleh blah ayat mamat a.k.a en azizan anaedar tu..'MASALAHNYER SISTEM YG X BTUL, HANI KNA BTANGGUNGJAWAB'..oi pakcik! aku tukang maintain jer sistem ni tau..yg buat nyer si puan jamaliyah jais k! maner aku tau asal usul muler2 benda ni..hangin giler aku klu dpt call dari pakcik pot pet pot pet ni!! slamer btahun2 ni ok jer kau pakai sistem, ni salah skit kau nk bantai aku plak! aku nk cakap, dia pun cakap..keling sungguh! ni yg raser nk berambus jer dr company ni..lantak kau la bos klu xder saper nk handle 4 sistem ni! siot!

3 comments:

BalkisMR said...

gile hot minah ni.elok tampal muke dia kat mane2 tulis "sila jauh kan dari org ini"

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

cool down dear! bawak bersabar ye? tu dugaan dalam keje tu..

H A N I said...

balkis:
haha..xder la sampai nk tampal notis kt dahi..xper2, balkis nampak org hot td kan..hehe..

qila:
xderla qila,hot skejap jer tu..sajer nk lpas geram.. :)