salam..ahad lpas org g kenduri kwn maser amik course ACCP kt cosmopoint dulu..dah jd Mrs Zana dah pun..huhu..congratulation dear :) kitorg geng ber-5..uniknyer geng kitorg, dlm 5 org ni,umur hanya beza setahun...dimulai saya yg paling muda (22 time tu k ;p huhuh :) ), kak ija(23), zana(24), azida(25) n kak mala(26)..sonok bila ingt balik knangan kan? lunch samer2 kt foodcourt EON, mandi swimming pool mlm2 kt hostel..heee..

dah2..hehe..majlis yg simple..xder pelamin n sanding2..bilik pngantin pun mcm bkn bilik pngantin..hehe..tema pink-biru..mcm qila :) hantaran pun dua2 pihak pink-biru, confuse maner 1 dari laki maner 1 dari ppuan..xper,layan kan jer :)



pengantin, saya n azida..
anyway..congratulation again zana..hepy 4 u.. :)

p/s - zana dah lpas, saper plak ek lpas ni? :p

4 comments:

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

pasni hani!!!! hahaha..

wow..tema sama ngan i la..tapi kaler die maybe pekat skitla dari kitaorang..heee

nyway, tahniah untuk kawan hani!

H A N I said...

org??? insyaAllah..amin..moga2 masin mulut qila :) tq dear..

suhaiza said...

santeknyer! sedihnye tak dapat ikot korang g kenduri zana..tp nak buat camne kan..sometimes..things happen..xboleh nak elak walaupon kite da prepare awal..:)

next pas ni sape lak eh..hihi

H A N I said...

uiks..ai k ija!!! saper? k ija la :)