salam..td dh sedih2..ni nk marah2 plak..maaf klu bahasa org agak kasar k..huhu..muler2,sila layan pic di bwh..



semalam..pemulas paip ni 'hilang'..ntah ke maner peginyer..pagi ni..dengan batang2 kpala paip skali xder..nonsense la klu batang tu 'tercabut' n hilang jugak..pemulas tcabut org consider lg sbb benda tu mmg longgar kdg2..ni x lain keje manusia yg x berperangai manusia dlm umah org tu.. si jamban saya! weh, toilet tu dh jadi hak milik kekal kau sudah la,jgn la sinki2 tu skali nk buat harta..kitorg bayar tau sewa umah, sewa air smua!! sangat melampau!!

balik ni kau siap la..mmg nk kna bom,especially ngn k hawe!! u r too much!! namer jer budak master, tp otak mcm budak tadika..qila,pinjam word qila ek..STUPEED!!!! bara dowh!! huh!! kenapa la manusia ni suka menunjukkan kebodohan sndiri????

4 comments:

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

hehe..ade gak orang camtu lagi ek??
luku je pale die nanti..

sabar hani ek?

H A N I said...

huhuh..mmg ader qila,lg truk dari ni pun ader..luku ek? idea yg bgus,sekeh2 jer elok org camtu..

batu85 said...

ala hani, ko amik kepala paip tu hantuk lik kt kepala die, ckp cmni " amik ko, nk sgt kepala paip, mimpila sal paip ni mlm karang!!"..

ok chow..

H A N I said...

hehe..thanks batu85 :) pagi td dah ader dh kpala paip tu..legaaa :)