salam..last night, org join Monthly Member's Gathering Steven Yeam Network (SYN)..have u heard about SYN?? camner nk ckp ek SYN ni aper yer?? SYN ni 1 organization/komuniti.. kind of MLM -multi level marketing..SYN ni lain skit dari MLM lain..sebab dia x fokus on selling products..honestly org pnah masuk MLM, namer dia L****..heheh..tp L**** ni dok selling products dia..ajak org2 masuk jd ahli pun rushing2..pastu suh jual brg,cari downline... aper kes???

im not saying yg SYN ni ok,sbb org pun blum daftar..blum tgk sistem dia camner, blum di briefkan psl marketing plan diorg..im blurr..but from the gathering last night,i thought SYN is good..dari segi dia melatih partner(ahli) menjadi seorang yg berkeyakinan, berwawasan, positive thinking and byk lg la yg +ve..thats very good..i've enjoy the talk last night..

tapi...sy x bersedia lg nak ader 2 big commitment..firstly mestila keje..2nd tu..become a partner of SYN..when u become a partner of SYN,means u r ready utk mngorbankan masa2 utk bersantai,tido..rasernyer sy x ready lagi..hehe..masa santai sy sgt penting lpas tensen mngadap screen laptop..heheh..sy x sedia lg nk balik lewat2 mlm kul 2,3 pagi..then esoknyer bengong g keje..

yes,lpas balik dr talk mlm td,sy sgt bersemangat utk join..sgt teruja tgk partner2 yg study lg dah boleh pakai suzuki swift..umo 25 dah ader income 5 figure..saper x nak kan? tapi..tu la..like Steven Yeam said..IT IS EASY TO SAY BUT IT IS HARD TO TAKE THE ACTION..yeap2! byk lg la kata2 dia ok boleh di ambil sebagai motivasi..ITS GOOD TO DREAM, BUT ITS BAD TO DAY DREAM..btul!!

tapi tu la..im confuse..byk search yg org buat about SYN ni..ader yg stuju,ader yg x.. contohnyer http://lampebergerhelp.blogspot.com/ klu nk tau pasal SYN, ni link dia http://www.synbiz.net/ . also http://www.dchl.com.my/index.asp klu saper2 yg tau psl SYN sila2 la roger2..its ok whether SYN ni ok ker x..sharing is caring :)


p/s - sy nak bsantai mlm2..doing my beads beading.. ;(

2 comments:

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

hani..qila ade ramai member yang dah already member SYN ni..qila pun dah pena gi opis diaorang kat ngan timessquare tu..ok gakla..member2 qila ade dah pi overseas dah n dah rasa reward diaorang.. tapi qila payah skit nak join coz banyak komitmen..

H A N I said...

ooo..yeker...tu la psl..kiter dh la keje..byk nk pikir..anyway,tq 4 sharing :)